GUYON JOWO LUCU IPUT VS JOKO MASALAH UDUD

Ceritane ki enek cah lanang loro lagi nunggu diesel sawah , timbang nganggur anggete terus jagongan , wong ngeper rondo etan dalan yo kedisikan kancane sing sugih, pdkt konco facebook bakne cewek rakitan, anggite golek elek elekan, yo mung di php wae, timbang ngono nunggu diesel ae. OK lanjut ..... ENG...ING....ENG....

PAS JOKO NGEROKOK CEN ENAK....KLEPUS.... MAK TLOYOR IPUT TAKON .

IPUT : Ngunu kuwi ngerokok sedino ntek piro cak ?
JOKO : Ora mesti , kadang sedino rong ada, nek kadung mumet yo rong adah .
IPUT : Nek sebungkus ngene iki piro regane ?
JOKO : Murah iki, nek karo nangis malah di kekne karo bakule .
IPUT : Ket kapan sampean ngrokok ngunu kuwi cak ?
JOKO : JANCOK TAKON TAKON KAYA WARTAWAN AE LE .
IPUT : Ngene loh cak, tak wenehi rumus , ngene carane, pean ngerokok wi 2 bungkus sedino ping 10 ewu wis piro .20 ribu . nek sesasi 20 x30 =600 , setahun 7 juta 600. wis kenek go tuku montor cak..... piye jale, ngunu kuwi hayo...
JOKO : eh ngunu to , saiki genti menehi kowe rumus .
IPUT : MONGGO...
JOKO : WE NGEROKOK PORA .
IPUT : ORA ...
JOKO : LAH TERUS MONTORMU NDI, WONG KOWE ORA NGEROKOK YO ORA DUWE MONTOR NU, DANCOK .

Advertisement
GUYON JOWO LUCU IPUT VS JOKO MASALAH UDUD Ceritane ki enek cah lanang loro lagi nunggu diesel sawah , timbang nganggur anggete terus jagongan , wong ngeper rondo etan dalan yo kedisi...