GAMBAR PANTUN LUCU BIKIN NGAKAK

GAMBAR PANTUN LUCU BIKIN NGAKAK

    Gambar pantun lucu bikin ngakak iki di gawe nganggo boso jowo. Nek boso jowo arane PARIKAN. Lha iki PARIKAN gawe guyon, gawe tombo kesel nek lagi muleh nyambut gawe. Contone neng ngisor iki.

MAK CLOROOOOTTTT...!!!!






Advertisement
GAMBAR PANTUN LUCU BIKIN NGAKAK GAMBAR PANTUN LUCU BIKIN NGAKAK     Gambar pantun lucu bikin ngakak iki di gawe nganggo boso jowo. Nek boso jowo arane PARIKAN. Lha iki PAR...