GAMBAR PANTUN GOMBALAN JAWA

GAMBAR PANTUN GOMBALAN JAWA

GAMBAR PANTUN GOMBALAN JAWA IKI COCOK GAWE WONG SENG LAGI KASMARAN, SOPO NGERTI GAE PANTUN IKI CEWEKMU LANGSUNG KLEPEK KLEPEK. HAHAHAHA. LANGSUNG DI COBO WAE IKI GAMBARE NEK ENEK SENG SENENG GAWE PANTUN.





Advertisement
GAMBAR PANTUN GOMBALAN JAWA GAMBAR PANTUN GOMBALAN JAWA GAMBAR PANTUN GOMBALAN JAWA IKI COCOK GAWE WONG SENG LAGI KASMARAN, SOPO NGERTI GAE PANTUN IKI CEWEKMU LANGSUNG...