GAMBAR LUCU SEPUTAR MANTAN KARO BOJONE WONG

Halah guyoan ngakak ngisi waktu senggang gawe guyonan ben ketok gayeng ,ora kegowo keadaan kaya wong sebelah ,sitik sitik di pikir lebokne ati , pingine guyonan malah dadi masalah ,timbang kenek imbas sing gak apik mending edit edit poto bekne iso gawe guyune wong akeh , ok langsung ae gak usah kesuwen ndak mambu .





Advertisement
GAMBAR LUCU SEPUTAR MANTAN KARO BOJONE WONG Halah guyoan ngakak ngisi waktu senggang gawe guyonan ben ketok gayeng ,ora kegowo keadaan kaya wong sebelah ,sitik sitik di pikir lebokne a...