CERPEN LUCU IPUT PENGEN DADI BAPAK ANGKAT

Sugeng siang dulur,, awan2 leyeh2 cen enak e ngopi sambi nduduli gadget bekne enek pokemon ucul muhehe.  Yo koyo bintang meteor garden iki loh..  Yuk disimak.. 

Iput : lek kopi siji. .  Gelas ae ben taneg rodo resah ki
Dhom : resah lapo beb,  biasane jegigisan
MasDar : gayane nehh koyo peserta demo 112 gak bagian nasbung hmm
Lucky : ketok e gak oleh jatah ndek wingi bengi xixi
Iput : aku sebatas manusia biasa yo an..  Iso prihatin barang,,  adog aro atengan ae pikiranmu zoh
Dhom : lha ngopo beb kok dengaren prihatin? 
Iput : yo mesakne ae ndelok cah cilik loro mau ketok e gak duwe pak mbok..
MasDar: cah cilik neng di,, 'penasaran"
Iput : neng lapangan, kudanan ndepis cah loro kudungan godong gedang. 
Lucky : yuh sakne men gak mok jak ngiyup
Dhom : gotong ngono to yo..  Mentolo men we wi juh ''pegel karo haru'
MasDar: mok jak bali iso ngewangi ngarit awakmu... Hah 'mulai golek i kontak arep mapak"
Iput : karepku ngono malah arep tak dadekne anak asuh ancere jane,, 
Dhom : wes aku ae tak papak e 'wes siaga numpak motor''
Iput : ga sah Dhom.,  omahe adoh tak takoni.. 
Lucky : cah ngendi hah?  Jenengen sopo?
Iput : cah Malaysia jenenge Upin-Ipin

"Dhom-MasDar-Lucky cem ataneh - gamblus - dies// karo nyengir kisinan

Advertisement
CERPEN LUCU IPUT PENGEN DADI BAPAK ANGKAT Sugeng siang dulur,, awan2 leyeh2 cen enak e ngopi sambi nduduli gadget bekne enek pokemon ucul muhehe.  Yo koyo bintang meteor garden iki l...