CERPEN LUCU BU YETTY KARO RINJANI

UGIL UGIL PREETTTT...!!!!
    Pas dino minggu bu YETTY blonjo neng supermarket arep golek tawet. Lha neng kono kelingan koncone jenenge RINJANI jare yo arep golek tawet. Bu YETTY langsung telpon RINJANI,,,

BU YETTY (+), RINJANI (=)

+ : Hallo bebs lagi neng ndi ki? Jare awakmu yo arep golek tawet bebs.
= : Oalah iyo bebs ki aku yo lagi neng supermarket.
+ : Lha posisimu nengdi saiki bebs?
= : Ki aku lagi neng cedek lip bebs.
+ : Owalah munggaho bebs, ki aku enek neng lantai 4.
= : Oiyo bebs, tpi papaken aku ya bebs aku wedi ngko nek enek wong nggodani aku.
+ : Oalah yo wes nek ngono bebs tak parani rono.
= : Iyo bebs tak tunggu.

Trus jarak pirang menit BU YETTY teko.

+ : Hallo bebs. Weki saiki kok kemayumen bebs. Biyen jaman sekolah ae nengdi ndi wani dewean.
= : (bisik bisik karo ngempet ngguyu). Jujur ae ya bebs. Asline ki aku gak iso carane gunakne lift...!!!
+ : Hahahahahahahaha... gamblus...!!!

Advertisement
CERPEN LUCU BU YETTY KARO RINJANI UGIL UGIL PREETTTT...!!!!     Pas dino minggu bu YETTY blonjo neng supermarket arep golek tawet. Lha neng kono kelingan koncone jenenge RIN...