CERITO LUCU WELINGE BAPAK

   Pas wektu iku ono cah lanang jenenge PUTRO lagi muleh kerjo. Lha neng tengah dalan weruh konco konco lagi jagongan kiro kiro cah 3. Sebut ae jenenge MASDAR, LUCKY, karo IPUT. cah 3 iku mau lagi do mbahas opo ketoke serune pholl. Lha mergo ketoke lagi seru PUTRO moro nyedaki, melu gabung. Trus ngobrol.

PUTRO : Ki kok serumen ki sajake lagi mbahas rondo mesti?
MAS DAR : Ora yoo...!!!
LUCKY : Mbahas rondo mbiahmu sempal kui.
IPUT : Ngene lo bebs. Ki lagi do mbahas welinge bapak pas jaman awake dewe jek cilik.
LUCKY & MASDAR : ( nyawang karo mbeweh ).
PUTRO : Lha emange welinge pakmu biyen opo PUT?
IPUT : Welinge pakku biyen "Semangat terus pantang mundur".
PUTRO : Wahh berati bapakmu ki biyen angkatan perang bro.
IPUT : Iyo bebs.
PUTRO : Lha nek pakmu LUCK?
LUCKY : Nek pakku welinge "wong urip ki kudu sabar lan narimo".
PUTRO : Wo pakmu berati tukang ngamen bro.
LUCKY : Tukang ngamen mbiahmu kui.
PUTRO : Hahahahaha... guyon bebs. Lha nek kowe MASDAR, welinge pakmu biyen piye?
MASDAR : Nek welinge pakku biyen ngene bro "wong ki luih apik ngeke'i daripad di ke'i".
PUTRO : Wo berati bapakmu ustad yo bebs?
MASDAR : Dudu.
PUTRO : Berati pakmu agomone kuat bro
MASDAR : Yo ora bro.
PUTRO : Lha terus pakmu kui penggaweane opo bro?
LUCKY & IPUT : ( mergo gelo kesuen gak dijak ngomong akhire jawab ) Pake MASDAR kui ngno tukang tinju. Makane ati ati kowe. Di tinju pake MASDAR langsung mlebu rumah sakit kowe bro. Hahahahaha.
PUTRO : Dingkluk meneng karo nggedumel ( asem cah cah ki gak enek seng mbelo aku blas ).
MASDAR : Kwakakakakak...!!! Gambluss cah cah kiii.

SEKIAN DAN TERIMA KASIH, SEMOGA TERHIBUR.

Advertisement
CERITO LUCU WELINGE BAPAK    Pas wektu iku ono cah lanang jenenge PUTRO lagi muleh kerjo. Lha neng tengah dalan weruh konco konco lagi jagongan kiro kiro cah 3. Sebut...