CERITO LUCU AGUS KARO LUCKY

Pas dino iku AGUS karo LUCKY lagi jagongan karo ngopi. Neng kono wonge omong omongan guyon karo nyruput wedang kopine.

AGUS : Aku karo takok lek.
LUCKY : Takok opo lek?
AGUS : We ngerti hukume nek ngakon wong solat?
LUCKY : Hallah gampang. Yo mesti wajib. Yo tow?
AGUS : Salah lek, pean koyone gak tau nyimak pas pelajaran agomo ngonokae. Moso ngakon wong solat kok hukume wajib.
LUCKY : Weki takok po mbedeki lek? jenenge wong ngakon solat ki amalan apek, dadi yo wajib, paling ora yo sunnah po makruh lah.
AGUS : Ngakon wong solat ki hukume karom yo karoommm.
LUCKY : (curiga ra urung AGUS ki ngko melu aliran sesat) Kok iso karom ki soko ndi lek? soko hongkong?
AGUS : Ngene lo lek.. Wong solat ki gak oleh dikongkon kongkon. Ngko nek wes bar solat rep kok kon rono rene rapopo. Iku yo nek wonge gelem lek.
LUCKY : (nguyek sirahe, nangis trus atang atang).

matursuwun...!!!
 
Advertisement
CERITO LUCU AGUS KARO LUCKY Pas dino iku AGUS karo LUCKY lagi jagongan karo ngopi. Neng kono wonge omong omongan guyon karo nyruput wedang kopine. AGUS : Aku karo tak...