CERITO LUCU MBIYEN KAYU BAKAR SAIKI LPG

Isma : 'bocah kon sekolah mbolos ae" hah gedeblug 'disampluk"
Lucky: huuwaa huuwaa haa haa aku seng ngajak MasDar mak... 
Isma : wong kae dasare bocah gemblung kok mok nut ''ceet tengg, mbleg"" -digebuki maneh'
Lucky: huaa haa haa aaa aa ampun makk haa aku kapok mak..  Kapok..  Ciuss kapok tenan
Isma : wes ndang adus kono,,,  awas we nek mok baleni tak cencang byuk i nangkrang tenan.
Lucky: huu uu uuu enggeh emak..  hu hug hug huu...  

--ee sakne lurrr dasare Bu Isma ki wes urip dewe mergo ditinggal Iput merantau neng luar nganti 11th gung bali2.. Mbuh kedawan kontrak opo kepenaken oleh yayang anyar yo siapa tau..  Muehehe
Duwe anak siji yo di didik temen, masio disampluk i neng dapur nanging iku yo kerono ngeman anak e ben gak bubrah.. 
Sak marine adus Lucky dolan maneh...  Trus neng emper petukan pak puh e Dhombundel.. 

Dhom: heeh Luck ngopo mau nangis gero2..
Lucky : diseneni emak konangan mbolos...  hiks
Dhom: yo makane to jo mbolosan sekolah seng sregep...  Ben gak dihajari mak mu..
Lucky : kemungkinan mari iki aku insap kok pak puh..  Tapi loruo nan ki pak puh..  hh hh "mringis karo mesem2"
Dhom : wes gak popo cah lanang wes biasa ngonowi.. Biyen puhmu iki gawene yo dihajar mbah Yetti..
Lucky : buyuh buyuhh yo diajar neng pawon ngono puh,,?? 
Dhom : wooo hiiyyoo ,,digebuki, nganggo kayu bakar hare,,  "karo bangga"
Lucky : iyuuhh gak menak ya Puh dadi cah cilik umm mm
Dhom : iyo...  Tapi gak popo...  Ngelatih pisik ben kuat dadi cah lanang le..  Ehm "mluntir brengos tipise"
Lucky : mm mmm tapi iseh penak biyen ya puh ya... 
Dhom : penak apane le..  Hmm
Lucky : biyenn usume iseh kayu bakar..  Saiki ganti LPG puh. . "karo nguyek i sirah"

---- "gellodiak, nggeblak trus tangi maneh'' ngelus2 dodo--:

Dhom : weediann bandol tenan bocah iki..

Sekian semoga terhibur.... Ngehahahhaha

Advertisement
CERITO LUCU MBIYEN KAYU BAKAR SAIKI LPG Isma : ' bocah kon sekolah mbolos ae" hah gedeblug 'disampluk" Lucky: huuwaa huuwaa haa haa aku seng ngajak MasDar mak.....