CERITO LUCU MASDAR NDUKUN NENG PASAR LEGI

Sak bare konangan delikne bojone Iput,  saiki Kanjeng Dimas Darto Pribadi (MasDar) dadi dukun jalanan, amargo durung wani balik kampung sementara.  Katepak an pasaran iki dinone legi dekne ngamen nang Pasar Hewan Kandangan. 

MasDar: monggo2 dulur monggo..  yen mung pengen sugeh bondo,  gawean tanpo hambatan, pengen ngerah rondo-perawan, pengen kekuasaan moro gene Mbah e kene.. sak hlap an iso diwujudno
*Dhom seng pas iku lagi jalan2 golek blangkon krungu enek woro2 langsung melu nontoni,  ee... Neng gon kono Lucky malah wes klemah2 karo copot klambi. 

Dhom : iki lagi atraksi opo mbah?
MasDar : o..  Sembarang kalir iso le,,  Kowe duwe keluhan opo kene jal diutarakne, soko kersane gusti mesti iso mari,, '(sambi ngatasi keluhane Lucky)
Dhom : yen masalah duit karo cewek aku iso golek, Jane aku pengen dadi Penguasa ki mbah.. 
MasDar : oo..  Seng bangsane camat, bupati, gubernur ngono iku (iseh karo nguyek2 Lucky)
Dhom : yo..  Kurang luweh ngono iku lah..  hehehe
MasDar : jo maneh kok trimo nguasani kecamatan,  kabupaten le....  Pulau2 turah iso.  Kih tamatno...  (mulai ngetokne botol cilik karo umit2 serius) 
  
   --ssrriit hlaapp
Lucky : watt taw... 
MasDar: delok sesok kepulauan seribu seng lagi umyek kae mesti beres
Dhom : jouhh ampuh tenan sampean mbah..

  *umit2 maneh karo iseh nyekel botol cilik
---ssrriitt hlaapp
Lucky : hwaak aoo,,
MasDar: Jawa barat ujung kulon kelarrr
Dhom: edian tenan dukun iki juhh (setengah kagum)

*umit2 maneh seng iki nyekel botol rodo gede..
---ssrriitttt hlaappp
Lucky: waduoohh biyoongg
MasDar : Kalimantan beress trimo sak usapan..
Dhom : wesss cen sektimu gak diragukan mbahh

MasDar : piye?  Iseh kurang yakin?  yoh tak tambahi...  (umit2 maneh karo nyekel kendi saiki)
Lucky : wes wes...  Mlecet kabeh suwe2 awakku..  Wes piro ki obate panu?
MasDar: rong puloh ewu ae...  Prihaten aku karo kondisimu muehehee
Dhom : aku pesen siji seng botol cilik ae mbah..  Ben pede nek gawe poto nggo banner... 


"Kwakakakak semoga anda terhibur"//

Advertisement
CERITO LUCU MASDAR NDUKUN NENG PASAR LEGI Sak bare konangan delikne bojone Iput,  saiki Kanjeng Dimas Darto Pribadi ( MasDar) dadi dukun jalanan, amargo durung wani balik kampung sem...