CERITO LUCU LUCKY PDKT KARO CADIS

Cerito iki mung cerito hiburan. Nek ono jeneng tokoh seng podo iku mung sebatas perumpamaan. Selamat membaca.

     Pas dino iku ono cah lanang karo cah wedok lagi PDKT Sebut ae jenenge LUCKY KARO CADIS. Cah loro iku lagi podo rayu rayuan gombal gombalan.

LUCKY : Nek aku dadi pot we dadi opo dek?
CADIS : Aku seng dadi kembange mas. Nek aku dadi surat we dadi opo mas?
LUCKY : Aku dadi perangko ae dek. Supoyo kowe iso ketok menarik. Lha nek aku dadi motor we dadi opo dek?
CADIS : Aku dadi bensine mas. Ibarate kowe gak iso urip tanpo aku mas.
LUCKY : Hahahahaha
CADIS : Nek aku dadi odol mas. Kowe dadi opo mas?
LUCKY : Aku dadi sikate dek. Perlune mbendino tak gosoookkk terus ben resik.
CADIS : Hahahaha, iso wae kowe ki mas.
LUCKY : Lha nek aku dadi roti dek.
CADIS : Aku dadi kejune mas. Aku oleh njaluk permintaan mas?
LUCKY : Oleh, opo dek?
CADIS : Meremo sedilut mas.
LUCKY : (sueneng batine arep diambung utowo diwei kenangan) iyo dek tak merem. Wes merem ki dek.
CADIS : Sek ya mas....!!!

Pas LUCKY merem CADIS nyeluk pacare seng jenenge AGUS karo muni: Yank aku digodo cah kae lo yank. AGUS langsung marani LUCKY mlaku bareng karo CADIS. Trus CADIS ngakon mas LUCKY melek.
Bareng LUCKY melek kaget CADIS wes ndue pacar gek gae seragam TENTARA. LUKCY langsung keweden trus muni mboten mas kulo tiyang sae. Karo mundur mundur lali nek guri enek kalen trus nyemplung.

Advertisement
CERITO LUCU LUCKY PDKT KARO CADIS Cerito iki mung cerito hiburan. Nek ono jeneng tokoh seng podo iku mung sebatas perumpamaan. Selamat membaca.      Pas dino iku ono cah lan...