CERITO LUCU KOPLAK SI UDIN

   Sugeng enjing duluurr... Ki enek cerito gokil, koplak tur singkat. Hanya di WARUNG KOPI KOPDAR.

   Pas lagi penak penak ngumpul karo konco ngopi bareng neng warung. Neng kono PAIJO ngerti enek wong seng lagi ngopi dewekan. Sebut wae jenenge UDIN. Neng kono udin ki tingkahe rodo nyleneh. Mosok ngopi kok dicemplungi Pil. Mergo penasaran PAIJO akhere takok neng si UDIN.

PAIJO : Ora loo, sing kok cemplungne kopimu mau ki PIL opo Din?
UDIN : Pil penurun panas Jo. Kopine ben ndang cepet adem.
PAIJO : Wong edan ( karo mlengos ).

Cukup sakmono wae mugo iso ngilangne beban pikiranmu dulur.

CATATAN:

Perlu digaris bawahi cerito iki mung cerito FIKTIT gak iso dipercoyo. Nek enek jeneng utowo alur cerito sing podo karo kisah nyatane dulur kabeh, iku mung njelalah.

Advertisement
CERITO LUCU KOPLAK SI UDIN    Sugeng enjing duluurr... Ki enek cerito gokil, koplak tur singkat. Hanya di WARUNG KOPI KOPDAR .    Pas lagi penak penak ngumpul karo ko...