CERITO LUCU KOPLAK LUCKY KARO MASDAR

   Oni ing salah siji dino lucky karo Masdar lagi marung ning pinggir ratan gede. Karepe karo golek golek pemandangan cewek liwat. Njelalah nengkono lha kok enek cewek liwat cah sekolah SMA uayu mulus kae. Nganggone rok mini pisan. Sepatune pantopel. Hahahahaha ngguayaa. Lha akhere Masdar ngomong neng Lucky.

Masdar : Bro, deloken cewk kae bro. Uhuuyyy sexy bro.
Lucky : Yo iyo aku ngerti. Emange aku katarak pow, juhhh!
Masdar : Ora ngono bro, maksudku we percoyo ra nek cah kae gak gae tawet?
Lucky : Yo ra ngerti juuhh, wong tutupan rok.
Masdar : Nek menurutku gak gae tawet bro.
Lucky : Lambemu bro, juuhh. Iso ngerti gak gae tawet soko endi?
Masdar : Deloken tow sepatune ( karo pringas pringis ).
Lucky : Weki cen gamblus bro, trus opo hubungane tawet karo sepatu.
Masdar : Wooo,, weki kurang pinter nek mu sekolah biyen bro.
Lucky : ( gregeten) Tengklekmu kuii. Maksudmu ki piye to jane?
Masdar : Deloken to sepatune cewek kae ketombene akeh. Berati wonge gak gae tawet.
Lucky : Juhhh, gamblusss!!!

😃😃😃😃😃😃😃

Advertisement
CERITO LUCU KOPLAK LUCKY KARO MASDAR    Oni ing salah siji dino lucky karo Masdar lagi marung ning pinggir ratan gede. Karepe karo golek golek pemandangan cewek liwat. Njelala...