CERITO LUCU ISMA NOLAK MASKAWINE A.WIBOWO

"Dalan iki biyen nate tak liwati,
"Nalikane langit mendhung kutho ngawi..
Koyo ngono iku lah kahanan atine Isma sak joke ditinggal Iput sen gandrung karo Lucky.  Senajan mendung tapi akhire Isma iso mesem sitik amergo oleh gebetan anyar jenenge A.Wibowo Bengi iki A. Wibowo lagi apel gone Isma,   "hayyook nginceng,,, do ngopo jal!!

Isma : pean ki cius cayang mbi aku ta? 
A.Wibowo: yo ceratus cius lah dek,,  sampe tak apeli barang iki
Isma : lha kiro2 kapan hubungane dewe dihalalke,,? hiks ''gaya sinetron'
A.Wibowo: seng sabar disek,,  lagi nglumpukne modal iki 'karo nyekel hape"
Isma : iyoo tapi yo ojo suwe2 selak disamber Putro aku ngko,,,  ahaigh ahaigh
A.wibowo: wes to diempet disek,,  yen modale cukup aku tak nembung wong tuamu..  huffhh ''ambegan rodo berat"
Isma : opo aku tak dadi TKW ae Mas,, ben langsung iso ningkat omah karo nglunasi utang2mu ''semi berkaca-kaca mripate'
A.Wibowo: hmm wi rak iklan radio to beb,,  iki jal delok en,,  "karo ngelungne hape neng Isma"
Isma : opo ki..  Adol ha ha happe??
A.Wibowo: wi enek 'user' karo ''password" e..
Isma : ya amppyuunn masss pean wes duwe tabungan jebule, hiks (mrebes haru) 
A.Wibowo: dudu...  Iku akun COC ku,,  wi wes ono lemahe rong hektar,, omah kastil,, benteng..  Karo menara.. 
-nek pengen babat2 nyeluk BARBARIAN. 
-nek pengen nebang wet gawe empok yo nyeluk PEKKA
-GOBLIN kae nek darurat ae nek blonjo ntek.. 
-nek gas LPG ntek yo nyeluk WIZARD
-pengen buron garangan yo ARCHER e kon menek tower.. 
Iku liane iseh akeh...  wes kari nglakokne.. 
Isma : mas kiro2 hape ki nek DIGEMPLANGNE SIRAHMU NJAREM HORA!? 
A.Wibowo : sek dek ya aku tak bali disek,,  kon tuku lombok simbok ''k kk kkaburrr..

""A.Wibowo mlayu kepirit-pirit nganti cemplung kedokan,,,  wkwkwkwk

Advertisement
CERITO LUCU ISMA NOLAK MASKAWINE A.WIBOWO "Dalan iki biyen nate tak liwati, "Nalikane langit mendhung kutho ngawi.. Koyo ngono iku lah kahanan atine Isma sak joke ditingg...