CERITO LUCU GORO GORO MENDEM BANYU SETAN

    CERITO IKI MUNG CERITO HIBURAN, NEK ENEK JENENG SENG PODO NENG CERITO IKU AMUNG SEBATAS JENENG. OJO DADI ATI LAN OJO DADI PIKIRAN. LANGSUNG WAE NENG CERITO.

MAK CLOROOOOOOOTTTT....!!!!!

    Pas dino iku ono cah nom noman lagi ngumpul neng prapatan. Kiro kiro ono cah 4 luwih sebut ae jenenge IPUT sak koncone. Neng kono podo gitaran, nyanyi nyanyi karo cepakane banyu setan. Ora perduli wektu iku wes bengi akeh tonggo tonggo do kesel pengen turu brebegen. Tapi jenenge wong lagi mendem banyu setan ora perduli lan ora miker teko sakmono. akhire enek tonggo siji ngakali cah seng do mendem iku mau seng jenenge LUCKY. LUCKY ngonekne dolanane cah cilik seng suorone mirip mobil patroline polisi. Bareng ngerti ngono konco koncone IPUT do mlayu ngetiprit turut tegalan. Lha IPUT iki mau rodo pinter dadi ngerti nek iku mau suoro gawean. IPUT jek nerusne nek mendem. akhere enek tonggone sijine maneh tangi (sebut ae jenenge MASDAR) mergo krungu suoro mobil patroli liwat gaweane LUCKY mau. Ngerti nek ono IPUT lagi mendem parah karo bengak bengok nyanyi rajelas mbrebegi tonggo. MASDAR gak serantan langsung telpon kantor polisi tenan. Bareng polisi iku mau teko IPUT wes gak sadar blas nggletak neng pinggir dalan. Akhire polisi iku mau gowo IPUT neng kantor polisi. Sesuke bareng iput tangi kaget. Ono neng ndi aku iki? Bareng ngerti nek ono kantor polisi IPUT langsung nangis nangis karo klesetan njambaki rambute trus stresss.

 
Advertisement
CERITO LUCU GORO GORO MENDEM BANYU SETAN     CERITO IKI MUNG CERITO HIBURAN, NEK ENEK JENENG SENG PODO NENG CERITO IKU AMUNG SEBATAS JENENG. OJO DADI ATI LAN OJO DADI PIKIRAN. LANGS...