CERITO LUCU GOKIL SEPASANG SUAMI ISTRI

CERITO LUCU SEPASANG SUAMI ISTRI

   Cerito iki ngisahne hubungan rumah tangga seng mungkin sering terjadi neng sekitar kahidupane awake dewe. Seng lanang kerjo neng kantoran, seng wedok biasa dadi ibu rumah tangga. Lha nengkono pas wayah arep gajian kan biasa seng wedok njaluk jatah. Bareng tibo tanggale bar gajian seng wedok macak lali, gayane takok.

Suami (+) ,  Istri (=)

(=) : Pa, wes gajian durung?

(+) : Lha ndek wingi uwes tak wehne mama.

(=) : Oh, sing ndek wingi kae tow?

(+) : Iyo ma, lha emange seng ndi maneh?

(=) : Lha kae seng neng njero lemari, neng ngisor klambi kae duit opo pa?

(+) : ( ealah kok yo ngerti ae bojoku ki, mbatin ), Iku duit sial ma.

(=) : Lho, kok duit sial pa?

(+) : Lha piye, wes didelekne barang yo ruh ae...!!! ( karo kukur kukur sirah )

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚




Advertisement
CERITO LUCU GOKIL SEPASANG SUAMI ISTRI CERITO LUCU SEPASANG SUAMI ISTRI     Cerito iki ngisahne hubungan rumah tangga seng mungkin sering terjadi neng sekitar kahidupane awake d...