CERITA MUKIDI PINGIN KIKUK 2017

Tarik maneh kang.... cerito mukidi sing lagi pingin kikuk, padahal mari padu perkoro angsuran motor sing nunggak akeh, kaya to tunggak jati,tunggak tebu,tunggak dele sampai tunggak tunggak liyane . Sopo sing ora mumet , nek wis ngene ora ono coro liyo sing iso ngedemke pikir gejobo kikuk sak lemese terus turu .

Mari padu karo bojone ,mukidi lagi gak omong omongan, biasa wong lagi podo jengkel , terus rodo wengi akhire...Eng Ing Eng....

Mukidi :"Bebs, ayo turu wis wengi"
Bojo :"Ngajak rukun yo....???"
Mukidi :"Ora..., ku loh ora ngomong karo pean"
Bojo :"Lah ngomong karo sopo"
Mukidi : "Karo Bebsku cilik iki kok "
Bojo :"Terus lapo nyeluk babs bebs babs bebs , ?
Mukidi :"Bebsku cilik iki, bengi bengi malah tangi, makane tak jak turu..."
Langsung meneng....
Bojo :"Aku nesune kan karo pean bebs, ora karo bebs cilik.... wis gowo rene bebs cilik wi, "
Mukidi :"Uhui.... suit suit......"
Advertisement
CERITA MUKIDI PINGIN KIKUK 2017 Tarik maneh kang.... cerito mukidi sing lagi pingin kikuk , padahal mari padu perkoro angsuran motor sing nunggak akeh, kaya to tunggak jat...