CERITA LUCU SINGKAT WONG LORO UNTU KARO PEDAGANG DAGING

     Pas iku enek pak pak lagi mringis mergo ngempet loro untu. Sak bendino isine mung sambatttt ae. Ngersulooo, ngopo ngopo gak pener, mangan raenak, isine mung kudu misuh. Pak pak iku wes tuku obat reno reno diombe nganti jibeg gak mari mari. Lha kok njelalah enek bakul daging mubeng bengok bengok ngedol dagangane daging wedhus. Sak kal, pak pak iku mau mergo wes lagi loro untu diobati gak mari mari malah aboh. Dadi isine mung kudu ngamuk ae. Tukang dodol daging iku mau getak. Hooeee, we gak ndue ati to kang? Pedagang iku njawab, aduuhhh njelalah dino iki daganganku daging kabeh pak gak ono atine. Woooo... terah baji....nnn jiann....k. ra ngerti lagi enek wong loro untu ramari mari kowe. Pedagang daging iku langsung mlayu ketipriittt sandale sampe jebat.

Advertisement
CERITA LUCU SINGKAT WONG LORO UNTU KARO PEDAGANG DAGING      Pas iku enek pak pak lagi mringis mergo ngempet loro untu. Sak bendino isine mung sambatttt ae. Ngersulooo, ngopo ngopo gak pener, mang...