CERITA LUCU SINGKAT PAMER HP

Cerito iki ngisahne enek cah lanang 3. Sebut ae jenenge MASDAR, LUCKY, IPUT. Cah 3 iku mau podo pamer HP dewe dewe.

MASDAR : Aku bingung rep tuku HP opo. Akhere aku tuku HP SAMSUNG GALAXY J5.
LUCKY : Nek aku ndek ingi ditari bapakku kon mileh HP opo. Aku trus mileh HP I-PHONE.
IPUT : Lha nek aku bingung tenan kii brow?
MASDAR & LUCKY : Lha bingung ngopo brow?
IPUT : Soale aku ndelok wingi gak nganggo KARTU SIM bro.
MASDAR & LUCKY : (soyo penasaran) Kok iso gak nganggo kertu brow?
IPUT : Iyo, soale layare cilik, gek metune mung ongko karo tondo + - = :
MASDAR & LUCKY : Lha nek kui terah KALKULATOR goblog eram. Guak kalen ae. Juuhh gamblusss..!!!

Advertisement
CERITA LUCU SINGKAT PAMER HP Cerito iki ngisahne enek cah lanang 3. Sebut ae jenenge MASDAR, LUCKY, IPUT. Cah 3 iku mau podo pamer HP dewe dewe. MASDAR : Aku bingung re...