CERITA LUCU SINGKAT BU YETTY GAGAL KB

   Pas tanggal 1 FEB 2017 ono ibuk ibuk pengen gawe program KB, trus konsultasi gene dokter ROMLI. Neng kono bu YETTY di wei obat KB rupo pil enek 2tablet. Bar konsultasi bu YETTY muleh neng omah. Jarak seminggu bu YETTY moro maneh neng dokter ROMLI.

ROMLI : Lho ibuk ki kan seng bar konsultasi program KB ndek mben tho?
YETTY : Iyo dok.
ROMLI : Trus ibuk mrene meneh ki opo meteng maneh bu?
YETTY : Iyo dok.
ROMLI : Lha emange obat seng tak wehne kae po gak diombe bu?
YETTY : Yo tak ombe dok.
ROMLI : Lha terus ngopo kok sek iso meteng bu?
YETTY : Lha piye kon ra meteng meneh tho dok, obat lagi teko gorokan tawetku wes teko polok.
ROMLI : kwakakakkakkk
Advertisement
CERITA LUCU SINGKAT BU YETTY GAGAL KB    Pas tanggal 1 FEB 2017 ono ibuk ibuk pengen gawe program KB, trus konsultasi gene dokter ROMLI. Neng kono bu YETTY di wei obat KB rupo pi...