CERITA LUCU PREMAN GENDENG NUMPAK BIS AC

Sak durunge mulai cerito. koyo biasane cerito iki mung fiktif utowo ora nyoto. amung gawe hiburan ati seng lagi susah. nek ono jeneng seng podo iku mgkin cuma kebetulan. langsung saja.

UGIL UGIL PREEEEEETTTTTT.....!!!!!!!!
 
    Pas wektu iku ono preman lagi nongkrong neng terminal bis. Akeh wong neng kono podo wedi ngingeti modele preman kebak tato karo tindikan. Trus enek bis AC liwat preman iku mau mlebu. Lha preman iku mau njelalah lungguh pas ngisir AC pas. Sak rehne preman iku mau lagi pisan mlebu bis mergo pengen refreshing. Penumpange podo wedi kabeh ngerti enek preman iku mau mlebu neng njero bis. Trus pas wektu AC iku mau nyala, preman iku mau kaget trus ngomong. Sopo seng nyebul kupingku mau? Lha penumpang sebelahe jawab karo ngempet guyu. Iku AC yo mas. Akhire preman iku mau muntap. Arep ase arep mamun arep totok ora wedi aku tak jotosane kene.

Akhere penumpang do gremeng gremeng ngrasani preman iku mau. Lha iyo tak kiro kui mau preman brow. Lha kok tibake wong gendeng.
Advertisement
CERITA LUCU PREMAN GENDENG NUMPAK BIS AC Sak durunge mulai cerito. koyo biasane cerito iki mung fiktif utowo ora nyoto. amung gawe hiburan ati seng lagi susah. nek ono jeneng seng p...