CERITA LUCU NGOPI BARENG

*""Panas-panas tak rewangi dolan gone konco,ngajak ngopi nang warung kopi kopdar.
""" Wussst,budal nang tengah dalan ketemu lucky.

DHOMBUNDHEL :"HEEE,,,Brow arep nangdi ?
LUCKY :"ANU brow,arep ngopi ???
DHOM :'Oalah,bareng ae yo,aku yo arep ngopi .
LUCKY :"Yo"i brow...!!!

       "TOLILET OM TOLILET ""

Batine lucky,,,anjrit bocah-bocah ilik iki.
Dhom :"jarno ae bro,jenenge  bocah yo ngonowi.

MAS DAR :"Hmmmm,enak e ngopo ngene iki dewe"an.
Dolanan hape, pencat-pencet kono kene,akhire MAS DAR live,karo ngrungokne lagu dangdut lungset...????
       "*** wusssst,DHOM,LUCKY,nyampe" warung kopi kopdar.
DHOM : ASSALAMUALAIKUM brow..."""
LUCKY : ASSALAMUALAIKUM brow..."""
MAS DAR :”WA ALAIKUM SALAM brow,pye kabare ???
"""ALHAMDULILAH apik brow ( DHOM,LUCKY )
SYUKUR lah Lek ngono brow...???

***" DHOM,LUCKY,,,Diampot wiki MAS DAR,takok kabar wis tak sauri tambah mok syukurne...!!!

MAS DAR :""Kaget,suwi ra petok karo,koncone kuwi,,,,
Dalam batin Mas Dar,gak tau kenek amuk an uwong ? Di amok,akhire """ SEMAPOT ""

           """ TAMAT """

Advertisement
CERITA LUCU NGOPI BARENG *""Panas-panas tak rewangi dolan gone konco,ngajak ngopi nang warung kopi kopdar. """ Wussst,budal nang tengah dal...