CERITA LUCU MUKIDI DAN BOJONE WONG

2017 mukidi mengadu nasib opo jik iso ngetop opo ora ,cerita mukidi wis di adopsi teko ngendi ngendi , saiki kisah mukidi karo bojone wong.

Siji dino mukidi mampir warung kopdar ,kaya biasane mukidi pesen kopi karo rondo suntuk . Ngerti mukidi susah ,pak sofyan gak mentolo akhire  .

Sofyan : enek opo to di kok gak koyo biasane.

Mukidi : Gak nek opo opo kang ,cuma rodo mangkel ae ,

Sofyan : Mangkel lapo ,gak yo wis duwe cewek akeh to di  ?

Mukidi : Pacarku seh akeh ,tapi bojone wong kabeh.

Advertisement
CERITA LUCU MUKIDI DAN BOJONE WONG 2017 mukidi mengadu nasib opo jik iso ngetop opo ora ,cerita mukidi wis di adopsi teko ngendi ngendi , saiki kisah mukidi karo bojone wong ...