CERITA LUCU MASDAR KARO BARBY

PANTUN DISEK...!!!
BEBEK ADUS KALI, SABUNE WANGI WANGI.
KAMI DATANG LAGI, DENGAN BERBAGAI SENI. HIHIHIHIHIHI...!!!

   Ono salah sijine wong lanang seng jenenge MASDAR. Dasare fotone neng FB bagus, apikan, tur gokil. Neng kono wonge ndue konco FB wedok akeh, tur rung podo weruhe neng dunia nyata. Lha salah sijine cah wedok iku mau INBOK, sebut ae jenenge BARBY.

BARBY (+), MASDAR (=)

BARBY : Mas sesok enek acara pora?
MASDAR : Ora, enek opo yaa?
BARBY : Sesok ketemuan iso mas?
MASDAR : Iso, jam piro?
BARBY : Jam 9 isuk ya mas.
MASDAR : Oklek.

Sesoke BARBY langsung inbok maneh.

BARBY : Mas sido to mas? Ki aku wes bar adus, bar dandan karek budal.
MASDAR : Oke BARBY, ki aku yo wes siap karek otewe.
BARBY : Oke mas tak tunggu yaa... ( lunjak lunjak muareme pholl arep ketemu karo den bagus MASDAR ).
MASDAR : Okey Cantiiikk...!!!
BARBY : ( kloget kloget koyo uler saking bungahe di celuk cantik ).

Bareng ketemuan! Diiieeeesssssss....!!!! Teko nggon do bingung. akhere inbokan maneh.

BARBY : Mas we neng sebelah ndi?
MASDAR : Ki aku neng sanding gapuro nggawe kaos kuning. Lha we neng sebelah ndi cantik?
BARBY : ( mesem meneh diceluk cantik ) Oalah neng sanding gapuro madep ngalor kae tow mas, yo wes aku tak mrono mas.
MASDAR : Iya cantik. ( nguewel saking senenge arep ketemu wong ayu ).

Let pirang menit BARBY ngeplak pundake MASDAR ko mburi ( karo muni ) : Mas...!!! Trus MASDAR kaget ndredeg kae, mboso malek gelebak diiieerrrrr....!!!
Do semaput dewe dewe.

Sekian dan terima kasih.
Advertisement
CERITA LUCU MASDAR KARO BARBY PANTUN DISEK...!!! BEBEK ADUS KALI, SABUNE WANGI WANGI. KAMI DATANG LAGI, DENGAN BERBAGAI SENI. HIHIHIHIHIHI...!!!    Ono salah sijine w...