CERITA LUCU LUCKY KE GE ER AN

"tik tik kratak kratak kratak.. byurrr..." Jam 3 sore Akhire sido udan deres tenan.  Wektu iki trio macan lagi jalan2 (Isma,  Barby,  Cadis) tambah siji biyunge macan (Elina) khekhekhe seng akhire kudu ngiyup neng warung seprapat elit (wifi-tv oye) cedak kali nggon mergawene Lucky keduk wedi. Cek cek..  Ayoo ngopi bareng.. 

**Trio Macan sak biyunge pesen siji2.. let sedelok Lucky teko-- ''gedebyakKk'' karo nyelehne tenggok

Lucky: baiyuuhh poro widodari do ngopo neng kene ki --karo ngawe pesen kopi"
Isma : genah ngiyup no loh,, ''gaya jaim karo nglirik udel"
Barby : takon e aneh2 ae kangmas kih xixiixxiixi "guyu genit"
Elina : arepe tanggapan mas..  Neng Ngrambe sunatane dek Yanto hehehe
Lucky : wes tenang ae mbak2,, nek ono opo2 neng kene nyebuto jenengku "ehm ehm haighh errgh" kepanasen nyruput kopi
Cadis: c ciap mas..  Aku sueneng kenal wong andal koyo pean kih
Lucky : muhug2,, haigh// yo wis penakno mbak yu.. Arep nglanjutke tugas disek ''ssragg ngankat tenggok pusoko keduk wedi--

Isma : eh eh say,,  delok en kae delok en mayan keren ya,, 
*Lucky seng mlaku yap yap maleh rodo kalem
Cadis : iyo lo wi..  Cute lo masane..  Akakakaka
*Lucky ngeplak i rai' karo silem gowo tenggok
Elina : rodo modis lah.. Pake topi..  tapi andal angin badai terkondisikan
*Lucky malik topi gambar pokemone 'karo mulai gotong tenggok seng kisenan wedi
Barby : ummm um okelah rodo macho iso ngontrol bumi najan dremes sitik
*Lucky nyelehne tenggok golek ndut ngolet2 i dimodel kotak2.. Nyonggo tenggok maneh-
Elina : wes terang say..  Yuk cap cuss wes terang benderang ki..
Isma-Barby-Cadis : oke cintaa...  Yuk semangat, seperti  "BOBOIBOY""!!
*ssroog gedeblakk Lucky ngglempang ketiban tenggok"

Advertisement
CERITA LUCU LUCKY KE GE ER AN "tik tik kratak kratak kratak.. byurrr..." Jam 3 sore Akhire sido udan deres tenan.  Wektu iki trio macan lagi jalan2 (Isma,  Bar...