CERITA LUCU LUCKY GOLEK HAPE ANYAR

"" Isuk-isuk lucky budal karo dhombundhel,ngajak kon ngeterne golek hape anyar.

Dhombundhel jawab:''luck wiki jek waras pora ???

Lucky jawab :" Gamblus wiki dhom,jek waras iki masamu  """
Dhombundhel jawab :"la iyo bro,wiki waras kok ngajak aku golek hape,ngajak ki yo tuku soto ngno lho"brow,gamblusss wiki bro kwkwkkwkw...

Lucky :"hahahaha iyo brow,nganggur pora weki dhom,,,?
Dhombundhel:' emang enek po luck ???

Lucky :"terne aku tuku hape anyar yooo...!!!
Dhom :"lho emang ngopo ambek hapemu brow ???
Lucky:"yo pengen ganti seng luwih apik ae brow,ben iso vidio colll lan karo wong ayu-ayu.

Dhom:"kwkwkwkwkwkwkwkwkwk modelmu luck kyok artis anyaran ae....

Lucky :" hahahahahahaha seng penting yakin  brow.

*****"""""wusssst,,,,,,,*******
Dhom :kwkwkwkwkwkwkwk wis ayo budal nang "" CONTER""
lucky :"siap bro...!!!
*"""

Advertisement
CERITA LUCU LUCKY GOLEK HAPE ANYAR "" Isuk-isuk lucky budal karo dhombundhel,ngajak kon ngeterne golek hape anyar. Dhombundhel jawab:''luck wiki jek waras p...