CERITA LUCU (JOWO) MANTEN ANYAR BEDO KEYAKINAN

    Cerito siji iki nyeritakne kisahe wong seng bar dadi manten anyar. Sebut ae jenenge MASDAR. MASDAR iki mau lagi wae bar dadi manten kiro kiro lagi sewulan. Tapi sakbare rabi enek masalah seng ndadekne hubungane karo bojone kui gak langgeng. Sampe akhire MASDAR ki mau nglamun ae gaweane sabendino neng ngarep omah lungguh amben karo nyekeli batuke. Trus neng kono enek koncone MASDAR jenenge LUCKY ngampiri trus takok.

LUCKY : Weki ngopo to bro, wes bar rabi kok malah susah?
MASDAR : Piye ra susah to brow, aku wes pegatan bro.
LUCKY : Lha piye kok iso ngno bro, opo masalahe?
MASDAR : Masalahe aku karo bojoku ki bedo keyakinan bro.
LUCKY : Bukane kowe karo bojomu ki seagomo tow bro.
MASDAR : Iyo bro.
LUCKY : Lha terus kok iso pegatan goro" bedo keyakinan ki piye?
MASDAR : Kan selama iki aku kan ndue keyakinan nek aku ki ganteng bro, tapi bojoku gak iso nerimo keyakinanku iku mau, trus dipermasalahne bro.
LUCKY : hmmmmmm....(karo mlengos).

Advertisement
CERITA LUCU (JOWO) MANTEN ANYAR BEDO KEYAKINAN     Cerito siji iki nyeritakne kisahe wong seng bar dadi manten anyar. Sebut ae jenenge MASDAR. MASDAR iki mau lagi wae bar dadi manten kiro...