CERITA LUCU JAWA UPIN & IPIN


   Ono arek 2 si Upin karo Ipin sing koncoan kawet cilik. Bareng wes gede Upin karo Ipin iku mau kerjo neng luar kota mergo kebutuhan ekonomi seng ndadekne deke kudu lungo neng adoh golek duit. Ninggal bojone.

   Lagi oleh seminggu njelalah si Upin karo Ipin gak kuat ngempet nafsune. Akhere wong loro iku mau dolan menyang nggon lokalisasi. Saktekane neng panggonan lokalisasi enek wong wedok siji thok thill, mergo sing liyane wes dibooking. Dekne wong loro akhere kompromi, si Upin ngakon Ipin mlebu kamar disek karo wong wedok iku mau mlebu kamar. Ora let sue jarak kiro-kiro 30 menit Ipin metu soko kamar. Trus si Upin takok.

Upin : Piye sob?
Ipin : Lah, biasa wae sob. Jek enakan bojoku dewe ndek omah.

Sak bare iku si Upin genti mlebu neng kamar. Ora let sue si Upin yo metu soko kamar karo nggremeng.

Upin : Bener omongmu sob, jek enak bojomu.
Ipin : ( kaget trus semaput )



Catatan :
   Cerito iki mung FIKTIF, nek enek jeneng utowo alur cerito seng podo karo kejadian sak nyatane iku yo mung njelalah. Mergo seng ngalami cerito ngno iku kemungkinan dudu si Upin Ipin thok. Jeneng iku cuma gawe perumpamaan.

Cekap semanten, matur sembah nuwun.
Advertisement
CERITA LUCU JAWA UPIN & IPIN CERITA LUCU JAWA UPIN KARO IPIN    Ono arek 2 si Upin karo Ipin sing koncoan kawet cilik. Bareng wes gede Upin karo Ipin iku mau kerjo ...