CERITA LUCU JAWA PAK CEMPLON KARO IPUT

   UGIL UGILLL PREETTTT.....!
Pas dino iku ono wong lanang sebut ae jenenge mas IPUT. Pas penak penak numpak motor karo rokokan deke ruh enek pak pak sebut ae jenenge pak CEMPLON, wonge lagi nangis gero gero ono pinggir dalan. Neng kono akhire IPUT mandek nakoki bapak iku mau.

PUTRA (+)
PAK CEMPLON (=)

+ : Enten nopo pak sampean kok nangis ono pinggir dalan?
= : Aku nduwe bojo anyar neng omah guss... ( karo nangis ). Bocahe sek enom, ayu tur semok pisan. Coro umur no kiro kiro 20an.
+ : Yo malah joss to kudune, kok sampean malah nangis ki pripun?
= : Ngene lo guss, bojoku ki ancen sek nom, ayu, tur pinter masak.
+ : Lha wes koyo ngno lho?
= : Deke masak soto, rendang, rawon, rica rica brang pinter. wes pokoke opopo iso.
+ : Sek to pak (soyo bingung), ngono kok sik nongas nangis ki jek kurang opo maneh?
= : Sak liyane iku yo gus, bojoku ki setiane pholl, enek wong lanang mbedoni no deke madul neng aku.
+ : Lha nggeh, nek ngono piye critane kok sampean iso nongas nangis ora jelas ngeneki?
= : Masalahe ki mung siji guss, aku sampek lali omahe bojoku seng lawas.
Advertisement
CERITA LUCU JAWA PAK CEMPLON KARO IPUT    UGIL UGILLL PREETTTT.....! Pas dino iku ono wong lanang sebut ae jenenge mas IPUT. Pas penak penak numpak motor karo rokokan deke ruh en...