CERITA LUCU JAWA PAIJO GOLEK MANGAN

    Pas bengi bengi sekitar jam 22.00 WIB. PAIJO wetenge keluwen. neng omah renek lawuh. Akhere metu golek mangan ndek rumah makan. Neng kono pelayane ayu ayu. PAIJO suenenge pholl, njaraki pelayane. Neng kono PAIJO kenalan karo salah sijine pelayan rumah makan iku mau.

paijo (+),  pelayan rumah makan (=)

+ : Pean jenenge sopo mbak?
= : Jenengku SRI mas.
+ : Ayu ayu kok jenenge SRI to mbak?
= : (rodo GR kro salting) Mosok aku ki ayu to mas?
+ : Iyo mbak, oiyo mbak aku pesen mangan wetengku luwe.
= : Mangan opo mas?
+ : Bungkus ae tapi mbak.
= : Oiya mas. Pesen opo?
+ : Aku pesen nasi ayam wae mbak, tapi dipisah yo!!!
= : Lha ngopo mas kok dipisah?
+ : Samarku nek segone entek di pangan ayame (karo ngguyu).
= : Hhhhhh

Advertisement
CERITA LUCU JAWA PAIJO GOLEK MANGAN     Pas bengi bengi sekitar jam 22.00 WIB. PAIJO wetenge keluwen. neng omah renek lawuh. Akhere metu golek mangan ndek rumah makan. Neng kon...