CERITA LUCU JAWA PAIDI GOLEK RONDO

       Pas malem minggu ono jomblo bingung golek tongkrongan. Sebut ae jenenge PAIDI. Timbang hola holo renek kancane akhere jomblo iku mau nongkrong neng warung utowo angkringan. Neng kono wonge pesen kopi ben rodo jenak nek nongkrong gek dicepaki WIFI pisan. Neng kono jomblo iku mau dijak ngobrol karo seng ndue warung.

PAIDI (=),   seng ndue warung (+)

+ : Soko ngendi mas kok dewean ae?
= : Soko ndi neh pak, terah yo jomblo yo ngeneki, rono rene lontang lantung gak jelas.
+ : Yo ngajak ngajak koncone ngono knek jak ngobrol to mas.
= : Iyo jane pak, tapi wong koncone do kencan dewe" kie.
+ : Wong kok melas men to mas (karo mesam mesem).
= : Yo makane iku pak, aku dew yo bingung! Pean gak ndue kenalan rondo" ngono to pak?
+ : Opo rondo? Lah aku dewe yo golek lho mas (karo pringisan).
= : Lah weki yo gamblus pak.
+ : kwakkakakakk....!!!
Advertisement
CERITA LUCU JAWA PAIDI GOLEK RONDO        Pas malem minggu ono jomblo bingung golek tongkrongan. Sebut ae jenenge PAIDI. Timbang hola holo renek kancane akhere jomblo iku mau ...