CERITA LUCU JAWA IBU IBU NGEMIKI ANAKE

MAK CLOROOOOOOTTTTT...!!!!!

    Pas wektu ono wong lanang lagi ngrokok (sebut ae jenenge HADI). Ngrokok karo ngopi lungguh jigang koyo ra ndue utang. Trus enek ibu ibu leren ngemiki anake (sebut ae jenenge RINJANI). Ngemiki anake lungguh neng sandinge HADI. Neng kono Hadi ngrokoke leh nyedot mundak soyo banter. Akhire keluke akeh mbuleki RINJANI seng lagi ngemiki anake. RINJANI lansung nggremengi HADI.

RINJANI : Mas leh ngrokok neng runangan khusus ngrokok to ojo neng kene.
HADI : Lha emange ngopo mbak? wong yo ra ganggu sampean.
RINJANI : Yo aku gk terganggu mas, tapi anakku seng bocah cilik iki mesakne.
HADI : Yo sepurane nek ngono mbak. Sampean nek ngemiki anake yo neng ruangan khusus ngemiki anak to mbak.
RINJANI : Lha ngopo mas wong anak anakku dewe.
HADI : Yo gak popo mbak, cumak kan bocah cilikku ngko nek tangi terus piye? hahahahahaha

Advertisement
CERITA LUCU JAWA IBU IBU NGEMIKI ANAKE MAK CLOROOOOOOTTTTT...!!!!!     Pas wektu ono wong lanang lagi ngrokok (sebut ae jenenge HADI). Ngrokok karo ngopi lungguh jigang koyo ra...