CERITA LUCU INA DOV ISTRI IDAMAN

Kisahe iki  nyritakne salah siji keluarga seng bahagia,sebut ae jenenge Ina dov SMS (Senyume Manis Sekali) dipanggil Ina Dov.Duwe bojo seng kebacut gantenge tur setia,sebut ae jenenge Iput SMS (Suka Kikuk Selalu) dipanggil Iput .Iput SMS iki ancen bejo-bejone uwong luur,,mergo duwe bojo Ina  Dov SMS  wes ayu ,pinter dandan tur luwih-luwih pinter masak ,makane kuwi Ina Dov SMS iki kondang diarani istri idaman.Jek ora percoyo karo harmonise keluarga iki monggo didelok percakapane :

Iput : Yank...aku luwe ki lo !
Ina Dov : Iyo yank sabar to ,tak masakne ki lo.Enteni diluk to yank engko tak cepakno.
Iput : (mesem karo mbatin jan setia tenan bojoku iki,tak kongkon piye-piye mesti tandang )
Ina dov : ( nyrengkut leh masak,trus dicawisne neng mejo ) 
Iput : Lho wes mateng to ?
Ina Dov : Wes ki lo yank kene dank lungguh tak imbuhi .
Iput : Jan uripku koyok arjuno tenan nek ngeneki .
Ina Dov : (ngimbuhne sego ) akeh po sitik segone yank ?
Iput : Yo ,,seng akeh to ,Aku lagi nafsu mangan ki .
Ina Dov : (nyawiske trus diselehno kalem-kalem) monggo dimaem mas .
Iput : Yuh ambune masakanmu yank,,gurih tenan,mesti enak ki ! aku dadi soyo tresno ae (karo nyengir)
Ina Dov : Jare luwe ,kok jek kober ngrayu ae.Dank di maem sek to lagi komentar maneh.
Iput : (Jajal sak cokotan ) mak nyus enak tenan oseng-oseng mu yank,,ono daginge empuk ,gurih sisan.
Ina Dov : Ah jadi malu aku yank,dank ditelasne disek to !
Iput : (langsung kesusu mangan sampek entek sak piring-piringe) .Aku penasaran ,ki mau jane  oseng-oseng opo to yank ,kok enak e rakaruan ngeneki .
Ina Dov : Tenan ,sampeyan pingin ngerti ?
Iput : Tenan to ! (karo penasaran )
Ina Dov : Kuwi mau oseng-oseng cindil tikus seng nyusuh neng tempak ,jero lemarimu kae .
Iput : Langsung wekk...wekkk (mutah-mutah rakaruan) tego we yank !(karo mrembik-mrembik).
Ina Dov : Aku wes rabetah mas urip karo sampeyan ,mblanjani ora tahu,wedak lipen wes ora kambon,tapi jaluk kikuk sak bendino.jane aku ki mbok anggep opo ?
Iput : Jur kisinan,trus jaluk pegat wae .wkwkwkwkwkkwkwkwk
Advertisement
CERITA LUCU INA DOV ISTRI IDAMAN Kisahe iki  nyritakne salah siji keluarga seng bahagia,sebut ae jenenge Ina dov SMS (Senyume Manis Sekali) dipanggil Ina Dov.Duwe bojo seng...