CERITA LUCU ELINA, ISMA, CIPRIT KARO CADIS

Cerito iki dikutip soko dagelan Srilanka seng wes lumayan teruji khasiate iso gawe guyu..  Yo apes2 e mesem lah..  Hehehe yok disimak>
wek wek wek wekkk wek wek iku suarane bebek seng ra bedo adoh karo poro istri2 nom e aparat iki yen lagi ngrumpi, karo petan sisan. 

Cadis : yuhh seng bar malem jemah...  tumone ki mesti nginceng iki.. 'metani sirahe Elina ,,
ndang critani aku mbak xixixi
Elina : huhhh kurang gayeng dadi bojone tentara ki masamu,,, 
Isma-Ciprit-Cadis: hla kok iso?  Wong muacho ngono? 
Elina : lha piye jenenge TENTARA, ngetokne senjata mesti langsung nembak. Kudu selalu siaga jare yen gak pengen mati disek.
Isma-Ciprit-Cadis: wakikikiki auuu

Isma: aaa iseh mayan pean yu El,, dengkulku nganti teklok masane men
Elina-Ciprit-Cadis: yuuhhh piye maneh iki,,,
Isma : kadung senjata diacungkan gak ndang ditembak2.. Ngono jare, POLISI ki gak oleh sembarangan nembak kecuali wis gak ono alternatif lain.. 
Elina-Ciprit-Cadis --buahahahahaha

Ciprit : aku lo parahh masane no...  Jeng.. 
Elina-Isma-Cadis: yuhh yuhhh piye jeng...  Piye... 
Ciprit : ben wayahe kukik mung diobrak-abrik tok gak ditembak-tembak,,  kudu sabar duwe bojo SATPOL PP ki..
Elina-Isma-Cadis: sungguh terrllaa...luuh ngehahaha

Cadis : aku malah koyo di php ae rasane nu... 
Elina-Isma-Ciprit: wadyuuuhhh kok ngono ?
Cadis: lha piye mbak,  mung dibuka-tutup buka-tutup. Rumangsane korden ye,,  SATPAM gebleg og
Elina-Isma-Ciprit : akakakakakakaka

**Wong papat guyu ngempet tangis bathin karo petan tekan surup wkwkwkwk.

Advertisement
CERITA LUCU ELINA, ISMA, CIPRIT KARO CADIS Cerito iki dikutip soko dagelan Srilanka seng wes lumayan teruji khasiate iso gawe guyu..  Yo apes2 e mesem lah..  Hehehe yok disimak> w...