CERITA LUCU AGUS NUNUT GAWE KOPI

Neng salah sijine RT papat RW limo,ono salah sijine warga seng raket sedulurane.Najan mung tonggo tapi uripe rukun ora tahu tukaran.Sebut ae jenenge Agus karo Lucky.Wong loro iku ijek jomblo kabeh.Nah salah sijine dino Lucky liburan neng luar kota,trus nitipne omahe neng Agus.Mergo wes suwe kenal dadi wes percoyo wae.lagi sedino wae ditinggal,isuk-isuk Agus wes telfon Lucky mung arep cerito.Ceritone mengkene :

Agus : Hallo Lucky ...!
Lucky : Iyo Gus,enek opo .
Agus : Kowe jek neng luar kota to ?
Lucky : Iyo Gus ...jek sedino maneh lagi muleh,enek opo ?
Agus : Aku arep cerito.
Lucky : Cerito opo ?
Agus : Ngene lo Luck ,aku mau mapir omahmu karo niliki keadaane.
Lucky : Iyo ,terus ?
Agus : Aku nunut gawe kopi,mergo elpiji neng omahku entek.
Lucky : Woalah ngono gak po po gus,koyok karo sopo wae.Awake dewe ki wes tetonggo rolas tahun ,nunut gawe kopi wes biasa.
Agus : Sek to ngene lo Luck ,aku meng arep gawe kopi.
Lucky : Iyo rapopo !
Agus : Ora nesu
Lucky : Ora to Gus, dinunuti gawe kopi ae mosok nesu ?
Agus : Ngene lo Luck,aku mau nunut gawe kopi neng omahmu
Lucky : Iyo terus
Agus : Kan wes humop,la terus cewekku telfon kon ngeterke dolan.
Lucky : Terus
Agus : Terus aku budal ngeterke cewekku mau dolan,la kok lali kompore durung tak pateni.
Lucky : La terus piye ?(karo penasaran)
Agus : Lha pas aku muleh,kok omahmu wes kobongan genine mulat-mulat.
Lucky : Piye Gus.... ? jal baleni maneh.
Agus : O mah mu kobongan Luck,kobong kabeh dadi angus.
Lucky : Ha... (langsung semaput).
Advertisement
CERITA LUCU AGUS NUNUT GAWE KOPI Neng salah sijine RT papat RW limo,ono salah sijine warga seng raket sedulurane.Najan mung tonggo tapi uripe rukun ora tahu tukaran.Sebut a...