AYO GUYU... CERITA LUCU JAWA YANTO BEWOK & RINJANI MBECAK

Koplaknews menyajikan berita fiktif telat tidak dapat di percaya di ambil dari berbagai sumber yg kurang valid biar orang bisa tertawa . Ok lanjut saja kisahnya RINJANI DAN YANTO BEWOK MBECAK.

KISAH DI MULAI ENG...ING...ENG...

Ceritane RINJANI bar blonjo neng pasar NGERAMBE, mulihe pengin numpak becak, nyang2an karo tukang becak'e....

RINJANI: "Pak, 5.000,- purun nggih....?"
YANTO : "Oh dereng saget, 10.000 mawon mbah".
RINJANI : "Emoh ah, 5.000 wae to....!!! Mengko ta duduhi dalane, ben cepet tekan omahku yoo...."
YANTO : "Mboten saget mbah....Nek 10.000 nggih kulo purun...." Mangkel mergo tukang becak'e ra gelem ngeduk'ke rego, akhir'e si RINJANI ngalah, karo munggah lungguh becak,
RINJANI ngedumel : "Nggih pun, tak bayar 10.000....!!!"

Pas neng dalan..

YANTO : "Mandap pundhi mbah....?????"
RINJANI : (Meneng wae....)
YANTO : "Lha niki mandap pundi mbah....???"
RINJANI : "Kan wes tak omongi dek mau....Nek 5.000 mengko ta duduhi dalane....Ning nek 10.000 yo ora tak kandani omahku ngendi, GOLEKONO DEWE....!!!"

Advertisement
AYO GUYU... CERITA LUCU JAWA YANTO BEWOK & RINJANI MBECAK Koplaknews menyajikan berita fiktif telat tidak dapat di percaya di ambil dari berbagai sumber yg kurang valid biar orang bisa tertawa . Ok ...