2017 VIDEO LUCU MUKIDI & MUKIYEM JADI WARTAWAN (WAJIB NONTON)

Inilah video mukidi dan mukiyem saat baca berita , πŸ‘ΈπŸ‘± , isuk isuk wis udan , musime paceklik, ndelok berita mung demo ae, isine mung wong gede gede rebutan pangkat derajat atas nama rakyat , padahal hasile yo podo ae, yen di itung itung negoro iki jane mampu menehi duit 1 juta/bulan ning setiap rakyat indonesia , terbukti korupsi triliyunan ae gak entek entek , timbang mumet delok berita akhire mukidi karo mukiyem gawe acara moco berita dewe, dadine kaya ning video iki .
Sing wis nonton matur suwun, jok lali komentare yo dulur .
Advertisement
2017 VIDEO LUCU MUKIDI & MUKIYEM JADI WARTAWAN (WAJIB NONTON) Inilah video mukidi dan mukiyem saat baca berita , πŸ‘ΈπŸ‘± , isuk isuk wis udan , musime paceklik, ndelok berita mung demo ae, isine mung wong ...