2017 CERITA MUKIDI TELAT NGANTOR (JAWA VERSION)

Warung Kopi Kopdar Bulung Ngawi Jawa Timur - Warungnya anak muda untuk menambah teman dan saudara , juga untuk mencari jodoh . Jangan lupa mampir ke sana untuk ketemu kita semua .Langsung di tarik ceritane MUKIDI TELAT NGANTOR .

Siji dino, krungu gemreneng mukidi karo bojone kaya wong kesusu, Ora mergo mukidi kawanen, mung mukidi ora ngaktifne Notifikasi Group Facebook Warung Kopdar . Akhire mukidi ketinggalan info , nek pegawai kebersihan kuwi ,sabtu minggu kudu tetap masuk , parah maneh pas dino iki mukidi sing oleh jadwal Piket , Nek awakmu dadi mukidi terus piye jal ?

Bojo :"Bebs kok kesusu seh?"
Mukidi :"Iyo bebs, karo bos kon mlebu kantor"
Bojo :"Loh? Dino sabtu karo minggu pora prei to? whaaa iki..." (Bojo mulai curiga)
Bojo :"Korane gak di woco sik to?"
Mukidi:" Gak wis , ning kantor yo enek "
Bojo :"Kopine mbok di sruput disik"
Mukidi :"Gak wis, ning kantor yo enek"
Bojo :"Pora sarapan disik , to bebs "
Mukidi : "Ning kator wis enek"
Bojo:"Yais, pora cium aku disik to bebs?"
Mukidi :"Gak wis, ning kantor yo enek"
Bojo: "Matamu....."


Advertisement
2017 CERITA MUKIDI TELAT NGANTOR (JAWA VERSION) Warung Kopi Kopdar Bulung Ngawi Jawa Timur - Warungnya anak muda untuk menambah teman dan saudara , juga untuk mencari jodoh . Jangan lupa m...