2017 CERITA LUCU MUKIDI BANJIRAN

Siji dino pas udan dueres ,sampek banyune blambang ning dalan dalan ,mergo saking jerune akeh kendaraan podo mandek . Pas ngono kuwi jelalah mukidi ngacrus ning tengah dalan karo gowo payung, dadi ketok banyu sak dengkule karo delok wong kiwo tengen sing tak berdaya.

Enek mobil off rod kemlinti ,rodo sinis karo nyepelekne,noleh ngiwo nengen nyawang kendaraan sing gak obah blas, dumeh mobil off rod anggete kecil makane dekne sombong, wis tanpa babibu...langsung genjot gas...rung..... Nerjang mengarep

Ora let suwe,mobile mau nyungsep ora ketok blas terus ujuk ujuk supire metu karo megap megap rodo kerencalan gak pati iso ngelangi.

Supir : "Kang ki mau banjire gak yo mung sak dengkulmu to kang?"

Mukidi:" (Kanti tenang) sakjane luwih jeru,mung mergo aku saiki kan ngadek nang duwur mobilke ae bos?

Advertisement
2017 CERITA LUCU MUKIDI BANJIRAN Siji dino pas udan dueres ,sampek banyune blambang ning dalan dalan ,mergo saking jerune akeh kendaraan podo mandek . Pas ngono kuwi jelalah...