100 CERPEN LUCU GROUP WARUNG KOPI KOPDAR

Adinda Peshekk : monggo kang mas kopine mas dipun sruputDhom Bundhel : boten nyai...ketingale boten manis kopine
 =============
Yani Abi : mAS WE GAK KANGEN AKU TO
Hadi : Wegah, gak mbok muach nu kwakakakakaka
 ============
Joko Putra: ayo ji budal yasinan
Sekar Taji: ayo....
Ika Sutrisno: aku bareng
Thoyib Warung Kopdar : Ndi kopine...hhhAgus Wibowo : Iki teh jamus wae
 ===========
Theyanti Ayu : kang mas pesen kopi nopo susu?
Lucky Zend Kopdar : kopi mawon nyi mas , pesen kopi mawon mpun gratis u u ne...hehe
=======
Yanto Bewok : Gus ayo ngopi ning kopdar gus
Agus Wibowo : Sik gus awaku kesel kabeh mang bengi bar kikuk via udara karo cah kae kwakakakakka
 ==========
L Isma : ndang tangi to bebs
Dhom Bundhel : moh lagi merem og
 ===========
Iput Tralala : Bebs isma , kikuk yo ?
L Isma : Wegah , gak mbok tukokne tawet pink nu
 =============
Yani Abi : Abu Nawas we sakiki lali Karo aku yoo dirimu kok ra njengat blass
Abu nawas: sorry beb.... Aku Wes ono prio liyo
===============
Thoyib Warung Kopdar Lanjut cerbung versi indonesia
Adinda Peshekk : tadi sudah ku kasih gula 2 sendok lo mas kopine
Dhom Bundhel : sungguh?? Coba kamu rasakan dek..
 ================
Yani Abi : gak eling aku to
Abu Nawas : Eling , pas di uber uber warga tawetmu keri kae to kwakakakakkaa
 ==============
Iput Tralala : tawetmu warna opo brit
Barby Ciprit : tawetku kok nggo nu..
 ============
 Anis Ambarwati :kabarmu piye bos jik eling aku pora
Abu Nawas: jik eling, we sing ambune penguk tur ngamukan kae to kwakakakakak
 =============
 Hadi : beb kilo hadiah tawet untukmu pupong ono obralan sepuluh ewu telu
Yani Abi: beb.. Weki kok iritmen cintamu
 ==============
 Abu Nawas :KOK KOPINE RASANE GURIH TO
Rahma Lail :Gulone ntek , tak ganti micin
 ==============
Yani Abi : karena kopi aku merasakan jatuh cinta lagi
Hadi : karena kopi aku dapat istri lagi...hehe
 ============
Lucky Zend Kopdar :Van weki suwe gak muncul nandi ae jane
Refan Refan :Ku lagi wae metu soko kurungan luck, gara gara nyolong tawet rondo gawe nyaur bon kwakakakakaka
 =======
 Abu Nawas : bi weki kok ayumen ngluwih ngluwihi bojoku seng keep telu
Yani Abi : Heleh.... Padumu arep mapat aku toooo... Wegiahhhh
============
Rahma Lail :Sedap t bos kopine,,, dtelasne yoo...
Abu Nawas,, ko tak jalokne mneh ng Yani Abi nek micine entekk...
 ===========
Yani Abi :Bu, krungu kerungu we ate rabi neh , ku gelem kok
ABUNAWAS :  iyo bi nek enek, tapi ora kaya awakmu wegiah, ngentekne sego weki (TAMAT)
=====
 Rahma Lail : Sedap t bos kopine,,, dtelasne yoo...
Abu Nawas,, :ko tak jalokne mneh ng Yani Abi nek micine entekk..
Yani Abi : Bone kon ngelunasi disik

 Cadis Etrama Di Raizel : mbak sapimu sido manak to?
L Isma : iyo dis, anak e lanang,, arep naksir to?

Hadi : Mosok tawetmu kukurane M? Gak percoyo aku, modelmu ki ukurane L nek tak delok.
Yani Abi : M yo mas M, domongi kok ngeyel. Molor maa molooorrr.

Refan Refan : kopi kopi 10rb dapat 3
Rahma Lail : bakul kopi opo bakul cdi iki....hhh
Tamat

Rahma Lail : mbak ciprit kok gawe rok mini ngono sih?
Barby Ciprit : iyoo,, sarungan mok kiro jum'atan ngko hah

Abu Nawas :Weki lapo kok mumet
Rahma Lail :aku kangen tapi gak wani ngomong kwakakakaka

Rahma Lail : abu wess neku gawe kopi sepenuh cintaku trimakno mbok lepehhh
Abu Nawas : layooo micin sak bago mbok sok kabehh. Seneng nek aku kejet kejet... Puasssssss

Abu Nawas gk wedi,, ayooo....
Rahma Lail wani ngono guwak kali,
Yani Abi guwak en tak temune sayy...

Yani Abi : plonn nek inbok neng akun iki ae..
Cemplon : pom e mbledos gak iso tuku paketan bi.. Hiks

 Arianto : sek bro.. Tak budal kirim pasir disek..
Lucky Zend Kopdar : iyo bebb ndang cepet bali,, ngko bengi tanggapan cyinn

Hadi : Weki ngopi kok mok cemplungi obat ki piye bro. Obat kuat pow?
Iput Tralala : ora brow. Obat penurun panas. Ben cepet adem kang.
Kwakakakakak

Mas Dar AE Kopdar : brooo ngopi ben gak edan..
Dhom Bundhel : rumangsamu we wi po waras?!

SanAgus Warung Kopdar lali gk Karo bocah kae, sing manis imut kae lho sopo jenenge??
Thoyib Warung Kopdar kae ngono kembarane zazkia,,, jenenge Rahma lail.. Kwkwkw

Yuzpita Sari: is ayo berjanji?
L L Isma: gah mba jek chat an mbi dhom

Thoyib Warung Kopdar Lanjut cerbungkat crita bersambung singkat
Adinda Peshekk : sruuuuuup jleb...ha ha ha...ini sudah ku icipin sudah manis lo mas kopinya
Dhom Bundhel : masa sich tadi aku sruput terasa pahit lo kopinya...Lihat Selengkapnya

 Abu Nawas Bi ojo omong omong Rahma Lail we tak tukokne cd ping ya
Yani Abi sing tenang.... wonge loh wis tak sms , we nginep ning kene

 Hadi : tak kiro we sido dadi jinat rriff.
Muharif : padumu arep nemok rondone bojoku hah/ gemplang gardu


Mochammad Van Hallen Ini kisah nyata... Kejadian 3minggu yang lalu...
A: bro... Kantin sing adol pop mie seh ndi yo?
B: sing sih tengah kae lo... Enek....Lihat Selengkapnya

Rahma Lail : eh masah muh,, aku jare mirip artis lo..
L Isma : iyo artistisane nyai blorong "mrengut"

 Mochammad Van Hallen bro enek warung kopi sing bakule ayu pora
Lucky Zend Kopdar eNek bos ning kopdar, pak sofyan kae ayu (TAMAT)

Mochammad Van Hallen : mbak.. Ayu men.. Aku naksir kowe..
Indri Ana : iyo dek tak tompo.. Maturo buk mu 'ben dikhitan disek..
Wkwkwk

 Muharif : dek kamu lengkap dech udah cantik pecinta kopi lagi
Rahma Lail : kok tahu?
Muharif : nah itu namamu zazkia adya moka (moka kan sodaranya kopi) hhhh

Thoyib Warung Kopdar brow we ketoke pantes dadi dalang.
Dhom Bundhel dalang opo. Dalang kerusuhan iyo. Kwakakakak

Rahma Lail : suk aku jaluk maskawin lemah 5 hektar, kebon luas, duwe ajudan, trus neng ngarep ono tower e nggo nginceng pemirsah.. Xixixxi
Narucigo Kurogaze : beress tak downloadne COC

 Barby Ciprit : Kapan we lamar aku bebs
 L Isma ngopio disik ben gak edan, podo wedoke kok lamaran (TAMAT)

Yanto Bewok : broo ngerti warung ayu sebelah ndi ya,,
Agus Wibowo : ra sah neko2,, nambah2 i saingan.. Hmm

Yuzpita Sari : Aku di inbok bapak bapak bos, piye ki tak tolak eman eman tak terimo bojone wong
Putra Warung Kopdar : Lah wonge sopo sing inbok awakmu
Yuzpita Sari SINg inbok jenenge Yanto Bewok karo Cemplon kadang Iput Tralala barang

Thoyib Warung Kopdar Cerbungkat disambung lagi
Kayaknya udah mau tamat vrooo
Dhom Bundhel : beneran tadi aku sruput kopinya pahit lo dek....Lihat Selengkapnya

Advertisement
100 CERPEN LUCU GROUP WARUNG KOPI KOPDAR Adinda Peshekk : monggo kang mas kopine mas dipun sruput Dhom Bundhel : boten nyai...ketingale boten manis kopine  ============= Yani Ab...