SYI'IR TANPO GENDAAN (JOMBLO )

SYI'IR TANPO GENDAAN

Ngawiti jomblo ngirim rayuan.
Kelawan muji maring sang mantan.
Kang paring semaa-ngat lan kenangan.
Rino wengine tansah kelingan. 2x.

Duh poro jomblo priyo wanito.
Ojo mung maen pokemon bloko.
Mbok yo EfBe-an whatsap-an kono.
Mnowo mantanmu mbalik nang siro.  2x

Akeh usaha ngguh ngelalek-ake.
Mblokir WA-ne ugo liyane.
Nanging nyatane sih telpon wae.
Akhire akun palsu digawe. 2x

Gampang mbujuk-i mantan sing lungo.
Ing pangajabe bakal katerimo.
Njlalah konangan mergo sembrono.
Modyaro wae ra-sah ngresulo.  2x

Ayo sedulur jo ngelalek-ake.
Wajibe nulung jomblo sing kae.
Ojo dibully,ojo diece.
Mengko frustasi autan di ombe. 2x

Mantane rabi,ngamuk akhire.
Nekat marani nang resepsine.
Ngisruh nggarai wedi tamune.
Dicekel warga benjut burine. 2x

Hahahaha😄😄😄😄😄

Advertisement
SYI'IR TANPO GENDAAN (JOMBLO ) SYI'IR TANPO GENDAAN Ngawiti jomblo ngirim rayuan. Kelawan muji maring sang mantan. Kang paring semaa-ngat lan kenangan. Rino wengin...