Humor Sosial Jurus Jitu Meminang Anak Kyai

Humor Sosial Jurus Jitu Meminang Anak Kyai

Humor Sosial Jurus Jitu Meminang Anak Kyai dihadirkan dalam bahasa Jawa. Yang namanya anak Kiyai identik dengan cantik menawan shalihah dan wew wew wew pokoknya bikin klepek-klepek. Sudah pasti banyak yang memburu. Jika anda termasuk pemburu anak Kiyai, maka siapka jurus jitu untuk menggaet hati Pak Yai agar dia mau menikahkan anda dengan putrinya. Yah sekedar humor, kisah di bawah ini semoga dapat menghibur dan menginspirasi anda, selamat membaca, salam kopdar.

Siji dino ana Joko telu sing naksir karo anake Pak Yai. Amergo tujuane podho, bocah telu iki mangkat bareng menyang omahe pak kiyai arep ngelamar anak wadone pak kiyai. Sampek omahe pak yai, langsung ae to the poin ngomong matur pak yai. Pak Yai nakoni nakoni soko siji marang pemuda telu kuwi....

Pak Yai: Jenengmu sopo?
Joko 1: Anas pak Yai...
Pak Yai: Coba moco surat An-nas
Joko 1: (moco surat An-Nas fasih sampai mari)
Pak Yai: Manggut-manggut

Ganti Joko ke-2 di takoni karo Pak Yai...

Pak Yai: Jenengmu sopo?
Joko 2: Tariq Pak Yai...
Pak Yai: Ndang moco surat At-Tariq !
Joko 2: (moco surat At-Tariq apal sampai akhir)
Pak Yai: Manggut-manggut karo mesem

Saiki gilirane Joko ke-3 diadepi Pak Yai...

Pak Yai: Jenengmu sopo?
Joko 3: (karo gemeter lan kringetan adem panas) Jeneng kulo Imron pak Yai
Pak Yai: Hmm surat Al-Imron iku dhowo lo ya...
Joko 3: Tapi kulo biasa di celuk kulhu... Pak Yai. Kulhu ya Pak Yai ! (Karo nyengir...)
Pak Yai: Hah [email protected]@##$#@

Humor Sosial Jurus Jitu Meminang Anak Kyai... selamat tertawa, hahaha. Jika kurang puas silahkan baca kisah humor selanjutnya di kopdar.org
Read More
Surat Cinta Bakul Buah vs Bakul Sayur

Surat Cinta Bakul Buah vs Bakul Sayur

Surat Cinta Bakul Buah vs Bakul Sayur Kami sajikan dalam bahasa Jawa dengan nuansa humor yang akan membawa anda ke dunia lawakan, Yah sekedar merenggangkan pikiran agar anda bisa sedikit relax. Selamat membca semoga anda terhibur. Salam tawa

Jenenge kisah kasih dua sejoli mesti ono sing bahagia lan ono sing tragis. Kaya toh ceritane Durianto tukang bakul buah ning pasar senin karo Sawitri si bakul sayur ning pasar legi. Nanging wong loro iki akhire kudu pisah mergo wes ora cocok maneh. Diawiti soko surate Durianto sing isine ngersulo atine loro mergo cembukur alias cemburu akibat polahe si Sawitri. Sak durunge moco ngombe disik ya, ben ora dehidrasi mergo nangis. Kaya ngini isi surate....

Diik...
Wajahmu pancen MANGGIS
Sifatmu ugo MELONkolis
Tapi kowe gawe aku cemburu, atiku NANAS rasane, SIRSAK ambekanku
Atiku ANGGUR lebur
Iki DELIMA uripku
Pancen iki kabeh SALAK ku
Jarang APEL malam minggu
Duh Gusti...
Kulo nyuwun BLIMBING Mu
Yen pancen per PISANG an iki luwih apik kanggoku
SEMANGKA kowe bahagia karo lanangan liyo
SAWO nara


By: DURIANTO

Ora suwi, mung 3 dino Durianto oleh layang piwales soko pujaan hatine yaiku Sawitri sing ora gelem kalah olehe paring alasan. Koyo kini isi surate.

Piwales KENTANG suratmu iku
BROKOLI-BROKOLI wes tak omong
Dandano sing RAWIT, rambutmu mesti KUCAI, JAGUNGmu ora tau dicukur
Dikon teko malem minggu, eh bejudul dino LABU
Maneh duitmu soyo suwi soyo Pare, arep nelpon aku wae kowe kudu nang WORTEL
Terus TERONG wae...
Trisnaku wis suwi TOMAT
Ojo KANGKUNG aku maneh, aku arep urip SELEDRI
CABE deeehhhhhhh


By: SAWITRI

Teragis akhire kisah cinta Durianto karo Sawitri sing diakhiri karo kata PUTUS. Owalah, mugo Durianto kuat lan iso ndang move on... Cinta Deritanya tiada akhir... kaya jare Cut Patkai kancane Sungokong. Hehe

Surat Cinta Bakul Buah vs Bakul Sayur, Selamat tertawa semoga anda terhibur. Jika kurang puas silahkan baca kisah selanjutnya di kopdar.org
Read More
Humor Sosial "Tebak-Tebakan Umur"

Humor Sosial "Tebak-Tebakan Umur"

Humor Sosial Tebak-tebakan umur dalam bahasa Jawa kami hadirkan di kopdar.org untuk menemani waktu luang anda, dan untuk sekedar mengendorkan penatnya pikirn karena setumpuk kesibukan. Hidup hanya sekali, nikmatilah. Selamat membaca semoga anda terhibur.

Siji dino Marjuki Ngoco ning kamare, kaget mergo rupane wes ora ganteng maneh. Lagi sadar yen umure wes 43 lebih seprapat tahun. Marjuki kepikiran dedel celengane bojone kanggo operasi plastik ben dadi ganteng maneh. Ora rugi olehe operasi, si Marjuki dadi guanteng maneh persis coverboy ndeso. Saben liwat koco mesthi ngilo ora wes-wes karo dudul slilit ning untune.

Parahe maneh saben wong liwat dibadheki piro umure dheweke saiki. Pas nang pasar umbaske cancut bojone Marjuki sempat ngobrol karo bakule.

Marjuki: Mbak yu, tebaken jal piro umurku?
Bakul: Slawe (25) yo mas
Marjuki: Salah, 43
Bakul: Mosok mas, Modhele isih buntet no
Marjuki: (Klenceman karo ngacir)

Ono jero angkot yo ngunu, pas barengan karo cah SMA mulih sekolah.

Marjuki: Dik, badheken piro umurku?
Cah SMA: ono sing muni 23, 25, 28.
Marjuki: Salah dik, deloken KTP ku, 43 umurku
Cah SMA: (podo bubar mencolot soko angkot)

Pas ono ning Mc Donal, antri arep bayar nang kasir, Marjuki isih sempat bedheki kasir, Koyo liya-liyane, kasir muni umure Marjuki isih kepala 20. Jian malah guedhe ndase koyo mari kerutuan pethil. Marjuki nyengir, bangga ora ono sing iso nebak umure.

Marjuki ketemu mbah-mbah ning parkiran Mc Donal, si mbah yo dadi sasarane Marjuki, idep-idep wes akeh sing ora iso nebak umure, bekne wong tuo iki iso. Akhire Marjuki nguber si mbah, lan takon.

Marjuki: Mbah, jal tebak, pio umurku saiki?
Mbah: Halah lee, mbah ngerti piro umurmu. Mbah iki wes pengalaman.
Marjuki: Yo ta mbah, ndang piro umurku?
Mbah: Ono sarate le,, uculono kabeh klambimu, towaf keliling parkiran ping pindo, mesti mbah iso nebak umurmu.

Amergo penasaran akhire Marjuki manut omongane si mbah, mubeng parkiran tanpo busono alias oblo-oblo marai moto mendolo. Jelas ae Marjuki di uber satpam.

Marjuki: Wes mbah, aku wes udo yo wes towaf, sampek di uber satpam, ndang badheken umurku, satpame selak teko.
Mbah: Umurmu 43 tho lee, embah ngerti
Marjuki: Lo kok pinter men mbah
Mbah: Iyo tho, mbah ono burimu pas kowe bayar kasir.
Marjuki: La teros nyapo mbah aku kudu udo towaf koyo wong edan?
Mbah: Tarah modelmu cocok dadi wong edan, kabeh wong mbok takoni umurmu. Yo apesmu leee
Marjuki: Jiamfuuut... Aku di kerjai si mbah (karo nyokoti suwal)

Humor sosial Tebak-tebakan umur, semoga anda terhibur, dan silahkan baca pula kisah humor selanjutnya yang tak kalah lucunya hanya di kopdar.org Salam tawa.
Read More