Humor Sosial "Preman Teler Ning RS" Pasti Ketawa

Humor Sosial "Preman Teler Ning RS" Pasti Ketawa

Humor Sosial "Preman Teler Ning RS" berbahasa Jawa kami hadirkan untuk mengisi waktu baca anda, sekedar untuk refresing semoga anda terhibur. Langsung saja cuuuuzz ke bawah. Salam kopdar.org

Siji dino Surti menyang Rumah Sakit. Ngerti ora opo iku rumah sakit, sing panggone wong loro-loro nginep iku lho. Nek wong sugih travel sing nginep jenenge hotel. Nah Surti iku nang RS kate nyambangi tanggane sing remek piyeh mari terjun soko wit pelem, mergo ngunduh pelem pas wayah udan deres, angin ribut. Tibo mergo wit peleme ambruk keno angin, bar kuwi wonge disamber bledhek. Halah jian amfezz tenan, untung kok ora mati. Umpomo mati malah ngesakne keluargane mergo ninggal utang sak kotamadya.

Wez-wez kok malah ngerasani tanggane Surti. Iki ceritane Surti liwat ning koridor RS. Dumadhak mak bedundhuk ora dikiro ora dinyono Surti liwat ing ngarepe preman. Jenenge preman mesthi sangar. Awake dempal, ireng kumut-kumut ora tau adhus, klambine jangkis lengene ditekuk dhuwur koyo wong kebanjiran. Tatone gambar nogo abang branag, brengose mak nyuz kaya rambut gagal ribonding, pokoke suerem. Sinambi teler ning koridor, lungguh sendhen karo sikile sluku nang ishor, tur matane sayu koyo wong mendhem.

Surti: Aduh ono preman mabok iki, mabok kok yo ning rumah sakit (atine ngomel). Jian kebangeten.

Akhire Surti sempat mandeg nakoni si preman...

Surti: Nuwun sewu pak, jenengan niki lanopo ten mriki?
Preman: Hmm.... (ora kelar buka mripat, opo maneh nagkat sirah)
Surti: Haduh... jian mabuke kebangetan

Banjur Surti nemoni suster setempat...

Surti: Mbak suster... wong kuwi lapo toh kok teler nong kono?
Suster: Oh... Keno Tipes mbak.. !
Surti: Wkwkwkwkwkwkwk... tak kiro mabok, preman sangare koyok ngono yo iso klepek keno tipez.

Humor Sosial "Preman Teler Ning RS", Lanjutkan dulu ketawanya... sudah ya, Sega anda terhibur, baca juga kisah lucu selanjutnya hanya di kopdar.org . Salam Tawa.

Read More