TIPS MODUS POKEMON POKIMIN POKIMAN POKINEM [ORA NGAKAK OJO DI KUNJUNGI MANEH]

TIPS MODUS POKEMON POKIMIN POKIMAN POKINEM [ORA NGAKAK OJO DI KUNJUNGI MANEH]

Siji dino POKEMON Lambene mecucu, lungguh deprok nek pojokane Cakruk, Songgo Uwang karo ngelamun. Sajake atine lagi wae nandang bronto, Cara bocah saiki ngarani, lagi galau .(POKEMON KOK ISO GALAU YA).

"Mikir opo to Mon ,Kok ketok'e Judeg Ngono?" , Takon POKIMIN karo lungguh jigang jejeri POKEMON sing dadi dulur lanange . "Ora duwe duit?,di uber-uber utang?, Opo mergo di pegat sir-sirane ?".

"Komplit,Min...". Jawabe POKEMON,"Mergo ga gableg duit ,Ngutang Bank Titil kanggo nukokne gelang kalunge POKINEM," POKEMON ambegan Dowo." Lah ngutang durung lunas, lah saiki ndadak jaluk Cawet Gambar Anggry Bird. Pora pecah ndasku?"

POKIMIN Guyu cekakakaan krungu jawabane POKEMON " Kwakakakaka.... walah jian apes tenan uripmu mon" , "Nek mung ora Duwe duit gawe tuku sempak gambar Anggry bird , mbok ngomongo aku po'o".

"Arep mbok kei po piye?" POKEMON nyawang penuh harap ning POKIMIN .
"Yo ora ngono..." Jawabe POKIMIN karo mesem ."Karepku , tak jalukno Sempake POKIMAN, Terus di Gambari Manuk Kutut utowo emprit lak yo podo ae to ? Kwakakakakakakaka...."

"Uedan...!! Gendeng...!!" , POKEMON misuh-misuh karo ngetak sirahe POKIMIN . Karo Guyu cekakakan Kwakakakakakakakakaka.....

"Mangkane..., aku lak wis ngomong to... wong kere kuwi ora usah kemlinti dadak pacar-pacaran barang" POKIMIN ngandani POKEMON , sok metuwek, ngalah-nagalahi Mario Tegang . "Lha... nek terimo model Cewek Matre kaya Gendakaanmu Ngunu Kuwi , aku yo mending prei kenceng Mon"

"Lha dala... lah kok malah ngenyek ngono seh?" , POKEMON sajak emosi, pacare di arani cewek matre .Maklum , jenenge wong lagi mendem wedokan, jelas di belani mati-matian.

"Sabar... ojo nesu disik,..." Pokemin ngiling Kopi nok gelas, terus di kekne yang pokimon. "NGOPI DISIK... BEN ORA EDAN..." Meneng sedilok terus ngomong maneh ." Aku ora ngenyek POKINEM , tapi iki kasunyatan , nek ancen dewek'e ora genah . Kudune ngerti kahanane awakmu. Lah wis ngerti to , nek kowe kuwi wong melarat? kenek opo malah ngotot jaluk sing aneh-aneh ngunu kuwi ?"

POKEMON meneng, Kopine ora sido di sruput, sirahe godeg-godeg. "Sak jane iki salahku " omonge rodo lirih.
"Kok iso?" takon POKIMIN, alise rodo munggah tandane heran.
"Waktu kenalan, aku ngaku Juragan Kopi" Raine POKEMON ketok isin, tepate ngisin-ngisine. "Sok, ngertine POKINEM , aku iki wong sugih".

"OPO?!!!" POKIMIN kaget, sampek kopine muncrat ning raine. POKIMIN Misuh-misuh karo mlaku ning jeding arep raup .

POKEMON sing asline lagi galau, ga iso ngempet guyu kekelen delok raine POKIMIN. , pas kuwi moro-moro hapne POKIMIN muni. Ono telepon mlebu, POKEMON , langsung mbengoki POKIMIN. "Ono telpon , Min..."

"Angkaten disik..." jawabe POKIMIN soko jeding . Tanpo delok jenenge sing nelpon , POKEMON langsung mencet tombol OK tandane telepon di terima.

"Halo.."
"Halo... ini mas Boy ya ?" krungu suarane cah wedok,logate rodo kemayu , marai POKEMON , GEMES pingin.... "Halo?Kok diem sih say..". "Eh iya...oH bUkan ". POKEMON glagepan "Yang mbak maksud boy siapa ya ?" . "Loh ini bukan Mas Boy Juragan Kopi Itu ya?" pitakone cewek ning telepon.

"Bukan mba, ini nomornya mas POKIMIN, mbaknya salah sambung paling " jelas POKEMON .
"Kalau getu maaf ya mas...kirain ini nomornya mas boy , pacar saya ".
"Ga papa mbak, boleh ga kenalan? kebetulan saya juga juragan Kopi " Ancene bocah modus, POKEMON sempate gelek kesempatan dalam kesempitan .

"Boleh" cah wedoke lah kok ngeladeni pisan "Nama saya DESI, nama masnya siapa ?" . "LUCKY mba..." Jiah... ! POKIMIN ngaku LUCKY . "Oh iya boleh ga , kapan kita kemana?", "Boleh... tapi kok... tiba-tiba, mas lucky mau ketemu saya ada apa ya?"

Dasare POKEMON , entuk angin segar tambah dadi gombalane,"Nggak, cuma mau buktiin kalau kulit desi ini secantik desi ratnasari ", "Ah mas lucky bisa-bisa saja , hik hik hik..." Suoro guyu genyenge si desi garahi POKEMON tambah penasaran .Tapi barang ketok , POKIMIN wis metu soko jeding , POKEMON cepet-cepet, bisiki telpon ." Eh , sudah dulu ya , nanti di sambung lagi , soalnya lagi ada improtir dari Jerman mau pesan KOPI lima TANGKI nih bey...bey.... Miss U.."

"Telpon soko sopo MON?" POKIMIN takon .
"Ora iki telpon salah sambung " jawabe POKEMON karo menehke hpne POKIMIN.
POKIMIN ngutak-utek Hpne. Ngecek sopo sing lagi bar telepon. Lah kok POKIMIN kaget karo njundil , sakwese moco jenengi sing mari telepon kuwi "Loh iki kan DESI".

"lHO AWAKMU KENAL TO?" POKEMON yo podo kagete. "Ya kenal to, lha iki kan pacarku". POKEMON meneng domblong kaya sapi omping, Tapi ora suwe njur guyu cekakakan , sampek kepuyuh..." Kwakakakakakaka.... hadewe... modelmu Min.... " Ujare sak wise guyu " Ngomongmu metuwek kaya ustad solmet, Ngandani Wong Tibak'e podo ae... MODUS...!!!, pantesan sampekm keselek, lah moduse podo persis!! kwakakakakakakakakakakakakaka"

POKIMIN Guyu kisinan "Ojo rame-rame... sesama orang modus di larang menertawakan..."
"Siap mas boy.... sesama juragan KOPI di larang mendahului "

BOcah loro ngakak bareng ora mandek-mandek kwakakakakakakakakakakkakak
Advertisement
TIPS MODUS POKEMON POKIMIN POKIMAN POKINEM [ORA NGAKAK OJO DI KUNJUNGI MANEH] TIPS MODUS POKEMON POKIMIN POKIMAN POKINEM [ORA NGAKAK OJO DI KUNJUNGI MANEH] Siji dino POKEMON Lambene mecucu, lungguh deprok nek pojoka...