CERITA LUCU LUCKY NGAJAK DOLAN

CERITA LUCU LUCKY NGAJAK DOLAN

Sore sore enek wong moro nang omah sebut ae LUCKY jenenge....
LUCKY, Dar dolan youk gone DHOMBUNDHEL,  ngopi-ngopi,,, suwi ra pethok ki....
DARTO, ayo LUCK tapi aku mbonceng yo, gak duwe kendaraan aku ki.... LUCKY,,,,, lho..... lha kendaraanmu kae nangdi DAR ???
DARTO, kendaraan opo to LUCK... duweku kendaraan ontel jaman belanda kae neh....
LUCKY,,,, hmmmmm opo yo ngono to DAR....
DARTO,,, iyolah LUCK.... Oleh mbonceng ora ki,,, kok mbulet ae koyok unthuk sabun ( HAHAHA).....
LUCKY, oleh ae tapi bensine tukokno yo engko DAR,,,
DARTO, kampret wiki LUCK ngajak dolan gak gablek bensin ,  isi banyu jedengku kae ae motormu LUCK bar tak kuras maeng jedengku, jek ori teko sumber bumi hahahaha....
LUCKY , hanjurit wiki DAR....
DARTO,,, HAHAHAHAHAHHAHA
LUCKY, wes ayo DAR dang budal selak DHOM engko metu gone rondo etan kali kae.....
DARTO,,, kampret ojo ngomong rondo ae LUCK kupengku kerih ngrungokne....
LUCKY ""  HAHAHAHA
DARTO "* ket maeng ngajak budal kok mbulet ae jero sual wiki LUCK
      
        " ""***15 MENIT KEMUDIAN...!!!

TIT, TIT TIT

"**  Iyo engko disek pak, jek anduk an ki....
LUCKY, DARTO,,,, pak kampret ye, ki aku bro....
*** DHOMBUNDHEL,,,  hahahah sori bro,,, tak kiro wong arep ngundang slametan......
Dengaren eleng iki hahahaha....
LUCKY,, iyo bro arep ngajak shoting drimu kui lho.... DHOMBUNDHEL Hahahaha gayamu LUCK ngajak shoting,,,  ngopi sakbendino kui ae wes apik....
DARTO "" " ancen guaya kok LUCKY kui bro....
DHOMBUNDHEL sen tenang bro
HAHAHAHA

Read More
CERPEN LUCKY KEPEPET UTANG

CERPEN LUCKY KEPEPET UTANG

"* Dino iki sampe dino sesok lek gak di sauri utange, tak pek anakmu, pak LUCKY....
" DHOMBUNDHEL, Lho lho masalahe opo kok anak dadi korban ki pak DARTO...
'* DARTO, Lha pie neh pak DHOM, lawong tuku sego, kopi rokok, ra tau bayar wes enek 3 sasi,,, aku iki jane ngesakne karo pak LUCKY kui pak DHOM.....
'* DHOMBUNDHEL, Ora dadi ngopo pak DAR,,, kabeh iki mesti enek seng mbales kabeh,,,,
'* LUCKY , Hoalah mandak lagi 3 sasi ae, arep ngepek anakku seng ayu dewe ( FALYLA ).....
"* DARTO , wes ora iso, pokok e 2 dino iki kudu lunas utangmu pak LUCKY...
DHOMBUNDHEL , seng sabar pak DAR, utange piro jane pak LUCK kui ???
** DARTO, jane ki yo ora akeh utange, mung 10 juta ae....
** DHOMBUNDHEL , baiyouh tibak e pangananmu okeh kui pak LUCK, aku ae gak sampe sakmono okehe mangane....
** LUCKY , la pie neh janji aku mangan, sak RT melu kabeh yo jelas ae utangku numpuk gone pak DARTO....
** DARTO , pokok wektu 2 dino kui gak lunas utangmu pak LUCK, anakmu tak gowo mulih,,,, nginiki terus enek wong koyok kowe, iso gulung genteng warungku.....
**" DHOMBUNDHEL  , HAHAHAHAHAHAHAHA
bakole karo seng tuku podo koplak e

Read More
PUISI JERITAN HATI SEORANG HAMBA

PUISI JERITAN HATI SEORANG HAMBA

Hidup seorang manusia
Ada susah juga bahagia
Tapi kenapa...????
Hidup ini sllu penuh dengan problema
kapan hidup ini bahagia dan smpurna......
mempunyai istri
Anak
Dan keluarga
Seperti halnya firmanMu
Yang sudah sering aku membaca

Ya allah
Jadikan aku pribadi yang sabar
Tuk menjalani semua cobaan
Jeritan hati seorang hamba
Semoga Engkau mendengarnya

Amiiiiiiiinnnnn.....2x!!!!
Yaa robbal 'alamiin.....!!!!!!!

Read More
PUISI SAHABAT BIKIN HATI SEJUK

PUISI SAHABAT BIKIN HATI SEJUK

                   SAHABAT
Sahabat....!!!
Engkaulah pelengkap hidupku
Engkaulah penghibur hati yang sepi
Sahabat...!!!
Engkau seakan laksana orang tua
Dikala aku butuh nasehat
Dan engkau laksana obat
Dikala hati ini sakit
Sahabat... Ingatlah...!!!
Walau kita jauh...
Walau kita tak bisa sering bertemu
Namun... Canda tawamu
Kan slalu ada dalam relung hatiku
Sahabat..  Wahai engkau sahabat
Semoga kita tetap bersatu
                Ngawi, 02 Oktober 2017
Read More
Cerito Lucu Lucky Kenek Tilang

Cerito Lucu Lucky Kenek Tilang

Saiki ceritane ngisahne bocah lanang seng jek sekolah. Sebut ae jenenge Lucky.

Lucky iki budal sekolah bendino gowo motor. Mergo jarak omahe karo sekolahan yo lumayan adoh lahh... Kiro kiro enek 10km soko omahe.

Lha njelalah ono salah sijine dino, pas muleh sekolah. Teko tengah tengah ndalan ono Razia pak polisi. Lucky bingung mergo jek sekolah dekne durung ndue SIM.

Ora let sue polisi iku mau nyebul sempritan trus Lucky kon minggir karo pak polisi. Lha neng kono enek obrolan.

Singkate obrolan ono neng ngisor iki.

Polisi : Boleh lihat kelengkapan surat suratnya dek!
Lucky : Waduhh,,, onone STNK thok iki pak.
Polisi : Ya udah kalo begitu adek terpaksa ditilang.
Lucky : oalah Pak... Pak... Aku kan jek sekolah pak. Sangu wae yo ngeores pisan. Damai wae yo pak.
Polisi : Damai ki emange njero dompetmu enek duit piro?
Lucky : Ealah pak... Pak... Jo meneh dompet. Cah sekolah ki dompete yo tipis gk ono duite.

Akhere Lucky ndue inisiatif. Wes ngene ae pak.
Kan neng ngarep kae ono warung. Tukokne rokok wae yo pak.

Polisine jawab : Yo wes rapopo. Tapi Malboro yoo... 2 pack wae.

Lucky : Nggeh pak.

Langsung wae Lucky mlaku moro neng warung. Trus ngomong neng bakule warung. Buk rokok Malboro 3 bungkus buk. Seng ngakon pak polisi kae. Karo mbengoki pak polisi. Rokoke bener iki to pak? Polisine mantuk mantuk. Bakule warung akhere kan percoyo.

Mari ngono rokoke Malboro diwehne pak polisi 2 bungkus seng sak bungkus disaki Lucky. 😀😀😀

Akhere Lucky lolos trus muleh.

Wes ngono wae.

Ngopi disek ben gak edan. 😀😀😀😀

Catatan : Cerita ini hanya FIKTIF, jika ada keaamaan nama atau tokoh dalam cerita itu cuma kebetulan saja. Cerita ini hanya bersifat menghibur dan tidak ada maksud apapun.

Sekian dan Terima kasih.

Read More