Ngopi Disik Ben Gak Edan

Sabtu, 08 Juli 2017

Cerito Lucu Ngipi Bal - Balan

Cerito Lucu Ngipi Bal - Balan, Kategori : ,Kutipan :    Ngopi maneh brooo karo moco cerito lucu siji iki.    Ono bocah lanang ning salah sijine deso, sebut wae jenenge Lucky . Bocah iki mau ho... Dst...

   Ngopi maneh brooo karo moco cerito lucu siji iki.

   Ono bocah lanang ning salah sijine deso, sebut wae jenenge Lucky. Bocah iki mau hobby banget karo bal-balan utowo boso gaule sepak bola. Hehee...

   Mergo saking hobine bal-balan, bocah iku mau saben sore bar asar kae dolanan bal-balan karo konco koncone. Enek Dhom, Darto, Thoyib, Putro, Karo seng gede dewe Hadi. Seng neng kono dibagi rong tim. Tim'e Darto karo Tim'e Lucky.

   Singkate cerito, saking hobine bal, Lucky sampe ngipi dolanan bal. Lha, pas ngipi iku mau Tim bolane Lucky kalah. Tim bolane Darto ngegolne Siji neng gawange Tim bolane Lucky. Mergo dikirone Tim bolane Darto maen curang. Lucky ora trimo. Dekne emosi, trus maene ngawor koyo wong kesurupan. Ora bal thok seng disaduki, sikile wong barang gasak kabeh. 😄😄😄

   Akhere neng kono Darto emosi pisan, trus gelut Lucky karo Darto. Lha wes seru serune gelut, Ruh ruh lucky mbengok banter trus tangi, ngasi mboke kaget melu tangi pisan. Mboke trus takon neng Lucky, "Weki turu polahnmu koyo jaran ae ngopo to lee?". Deloken tembok kamarmu seng soko triplek jebol kabeh kui ngono piye jare? Jawabe Lucky ngene "gak ngopo2 mbok, aku mau ngipi bal balan trus gelut karo Darto. Lha neng ngipi mau ki rumangsaku nyadugi sikile Darto lo mbok. Lha kok jebule tembok (karo pringisan sikile aboh). Ealah, makane to hobby kok bal balan, hobi ki nyanyi nyanyi ngono, nek ngipi meneh lak kenek ngge rungon rungon mboke nek turu, hemat kaset. 😄😄😄😄

"Hamblusss mboke barang ki yone, wong sikile anake aboh sakmene gedene kok malah ndagel". Hancig ("Batene Lucky karo nyekeli sikile seng aboh"). 😄😄😄😄

   Wes ngono ae broo. Mugo mugo terhibur.

Salam kopdar ("ngopi disek ben gak edan"). 😃😃😃😃

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *