Ngopi Disik Ben Gak Edan

Kamis, 06 Juli 2017

CERITA LUCU BINGUNG PREI

CERITA LUCU BINGUNG PREI, Kategori : ,Kutipan : " Dino minggu iki akeh wong prei kerjo, enek seng turu atang-atang, renang, manceng, dan sak teruse.... " Jenenge sebut ae HADI m... Dst...

" Dino minggu iki akeh wong prei kerjo, enek seng turu atang-atang, renang, manceng, dan sak teruse....
" Jenenge sebut ae HADI mbek DHOMBUNDHEL...
" Hadi : dhom enak e prei ngeneki ngopo yo...
" Dhombundhel : alah kang mending yo turu atang-atang mbek chating ro cewek sebelah warung kae
😁 😁 😁
"Hadi : gamblus wiki dhom,,, mosok chating sakbendino ora waleh... Ngonokui dang di ajak kikuk ae kan enak gak usah chat-chat koyok iso bahasa inggris ae wiki dhom....
"Dhom : sopo seng bahasa inggris kang, aku lek ngomong chating cewek sebelah, haduh piye to kang sampeyan iki
😁 😁 😁...
"Hadi : la chat kan artine kuceng 😻
"Dhom : hahaha ngopi disek kang, ben gak edan
"Hadi : haduh wiki mumet opo stres dhom
"Dhom : hahaha

" semoga terhibur
😁 😁 😁

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *