Ngopi Disik Ben Gak Edan

Jumat, 02 Juni 2017

CERPEN LUCU JOWO WULAN POSO

CERPEN LUCU JOWO WULAN POSO, Kategori : ,Kutipan : Mumpung jek wulan poso lur... Jaman aku jek cilik, kiro kiro SD kelas 4. Iki enek cerpen lucu . Penasaran to, ngene ceritane. Kiro kiro pos... Dst...

Mumpung jek wulan poso lur... Jaman aku jek cilik, kiro kiro SD kelas 4. Iki enek cerpen lucu. Penasaran to, ngene ceritane.

Kiro kiro poso wes oleh 17 dino. Lha nek neng mejid genaku ki biasane nek wes posone oleh luih soko 15 dino kan pas solat traweh wes bar, trus witir 3 rokaat. Lha pas witir seng keri mung sak rokaat iku kan diwei qunut. Lha njelalah nengkono ki neng ngarepku enek wong seng liyane do qunut enek wong 3 bareng wes ndlosor sujud disek, gek wong tuwek tuwek pisan. Aku solat neng nggurine sampek ra kuat ngempet ngguyu. Akhere aku yo ngguyu cuma gak metu suarane. Mung mesem, gligis karepe dewe. Lha seng neng kiwo tengenku, jenenge cah cilik yo ngguyu ngasi kepingkel pingkel, cekikikan kabeh. 😄😄😄

Wes ngono wae lurr cerpene. Terah yo jenenge cerpen dadi ceritane yo mung sak criittt... 😄😄😄😄

Matur suwuuunnn..!!!!

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *