Ngopi Disik Ben Gak Edan

Sabtu, 13 Mei 2017

PATUNG DI KAMAR MANDI WANITA

PATUNG DI KAMAR MANDI WANITA, Kategori : ,Kutipan : sak wise renang ape bilas, tapi kamar bilas pria penuh akhire dekne mileh kamar bilas wanita. PAIJO : “Wah kebetulan kamar mandi wanita kos... Dst...

sak wise renang ape bilas, tapi kamar bilas pria penuh akhire dekne mileh kamar bilas wanita.

PAIJO : “Wah kebetulan kamar mandi wanita kosong, aku bilas nang kono wae ah.

(Ora antoro suwe ujuk-ujuk pas lagi enak2e bilas, dumadakan teko wanito telu ayu-ayu)

Wah onok wong, piye ikihhh ajuuurrrr sum...,
aku tak etok2 dadi patung wae lah.”
(karo nyekel odol lan sikat gigi nang tangan tengen karo sabun nang tangan kiwo)

PAIJAM : “Ih aku lagi weruh lho nak nang kene onok patung cowok, onok ikune pisan yuhhh hmmm (marai pengen ndemek ae)

Sak teruse PAIJAM mau nyekel iku ne, amergo ora tahan geli, PAIJO mau nyeblokne odol lan sikat gigine.

PAIJAM : “Asyik2 aku oleh odol lan sikat gigi.”

PAIJUM : “Ih aku yo pengen nyekel to ahh.”

terus PAIJO nyeblokne sabun soko tangan ne.

PAIJUM : “Asyik2 aku oleh sabun.”

PAIJEM : “Ih enak banget, aku yo gelem uhh. (sak wise nyekel) Ih kok aku ora oleh apo2 ki piye juhh.”

PAIJAM: haha ketoro rung kulino weki jem jem..
PAIJEM: “Iyo paling.
PAIJUM : "paling caramu sing salah, cobo di kocok disik."
PAIJEM : wis tak kocok jane tapi kok panggah ae gak oleh2 ki piye to yooohh.”
(mangkel gethem2 mentolo ae hihhh)

PAIJAM : “Cobo luweh cepet maneh lehmu ngocok!”
PAIJUM : lak ngocok gawe perasaan jem ojo seru2 menowo we engko oleh lamborgini hahaha

PAIJEM : “Oke jal tak cobone maneh.”

Tambah cepet wonge leh ngocok akhire si PAIJO mau ora tahan, lan weruh2 “crot.. crot.. crot..”

PAIJEM : “Horeee akhire aku oleh shampo mayan kenek gawe kramas uhuiiii..

Sing durung ngalami ojo pisan2 njajal engko ndak marai tuman wkwkwk

             "NGOPI DISIK BEN GAK EDAN"

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *