Ngopi Disik Ben Gak Edan

Rabu, 10 Mei 2017

KEPENGEN ANU

KEPENGEN ANU, Kategori : ,Kutipan : Enek uwong jenengi TUKIMEN ambek PAIJEM ,terus enek maneh karo seng jenengi MBAH PACOL karo MBAH IKRAK..... *" TUKIMEN ,,,oalah jem-je... Dst...

Enek uwong jenengi TUKIMEN ambek PAIJEM ,terus enek maneh karo seng jenengi MBAH PACOL karo MBAH IKRAK.....
*" TUKIMEN ,,,oalah jem-jem wiki jane ngerti aku pora to jem ?
" PAIJEM ,,,lho lha enek opo to kang MEN,sajak e kok serius tenan..
* TUKIMEN,,,delok en to JEM kae lho mbh pacol karo mbah ikrak,sakbendino kok rukun eram,aku yo pengen koyok mbah-mbah kae jem...
*PAIJEM,,oalah kang MEN,tanah yo wis pasangane lho kg ,mbah kae ? Lha kowe kok ngomong ngno opo gak kliru to kang MEN...
* TUKIMEN ...kliru piye to JEM,,aku lanang kowe wedok,wajar to yem aku Customer kowe.....
*MBAH PACOL ,wis-wis to cah bagus,cah ayu sakbendino kok rame opo gak isin di rungokne tonggo kae....
"MBAH IKRAK ,,,rungokno omongane mbah iki cah bagus,cah ayu...

*" TUKIMEN,,,emoh mbah,gae opo aku ngrungokne omonganmu jenengmu ae wis aneh ngono mbah...
*PAIJEM ,,iyo bener kuwi kg MEN,omonganmu...
TUKIMEN ,,wiki ngerti opo to JEM,,ngertimu paling yo 5 M  HAHAHA..,.
" PAIJEM ,,,jo ngono kang kowe ambek aku,masio ngono aku iki iso gawe lemes kowe HAHAHA...
TUKIMEN ,,,ora iso JEM,lemes piye,mbendino kenceng ngene terus,janji pethok kowe hahaha
"PAIJEM ,,,hahaha  mosok mas TUKIMEN,aku anu lho mas MEN....
"_TUKIMEN,,,hahaha suit suit kowe nyelok aku mas,youh rasane atiku jeblok ko amben iki.....
" PACOL,,,aku wis gak tahan,aku pengen mlebu nang anumu JEM hahaha
"IKRAK,,,opo mbh pacol,pengen mlebu anuku seng ngendi kuwi..
PACOL,,,mlebu gonmu seng anu kae lho,mosok aku kudu buka disek to,,,,
*IKRAK,,,yo kudu di buka disek,ben iso mlebu anuku col,pacol hahaha....
*  PACOL,,,lek kuwi yo panggah aku tetep mlebu anu mu,wis manggone aku nang anumu...

""". TUKIMEN,PAIJEM,,,Dasar mbah pacol,mbah ikrak,ngalah-ngalahi cah enom ae...
MBAH PACOL,,,HAHAHAHAHAHAHA

wis panggonane pacol kro ikrak kuwi....

*"
”* Tulisanku enek seng salah,,,aku nyuwun pangapuro

ttd" masdar

DENGAN MEMBACA KITA MENGENAL DUNIA DENGAN MENULIS DUNIA MENGENAL KITA

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *